VALİ ÖKSÜZ, GÖKÇEBAĞ KÖYÜ İLE SENİR KASABASINI BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL GÜZERGAHINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.10.2023 - 16:41, Güncelleme: 05.10.2023 - 16:41
 

VALİ ÖKSÜZ, GÖKÇEBAĞ KÖYÜ İLE SENİR KASABASINI BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL GÜZERGAHINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Gölü’nün çekildiği Senir - Gökçebağ Köyü ile Senir - Kışla Mahallesi güzergahını içeren alanda bölge halkının fiziki olarak kullandığı yollarda incelemede bulundu.
İlgili kurum müdürleri ile muhtarların hazır bulunduğu incelemeler sırasında her iki güzergahı da yerinde gören Vali Öksüz, zemin ve fiziki olarak şartları daha uygun olarak değerlendirilen Senir - Gökçebağ yolu ile ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli inceleme ve çalışmaların yapılması talimatını verdi. İncelemeleri sonrası yaptığı değerlendirmede, muhtarlarımız ve bölge halkı  tarafından iyileştirilmesi talep edilen bir güzergahı yerinde incelediklerini belirten Vali Öksüz, gölün karşısında bulunan Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın Burdurdaki sanayi, hayvan pazarı ve semt pazarlarına gelmek için ticari anlamda kullandıkları bu yolda yapılacak iyileştirmenin İlimiz ekonomik hareketliliğine fayda sağlayacağını ifade etti. Vali Öksüz’e incelemeleri sırasında İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Genel Sekreter Asım Ertilav, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Zeren ve ilgili kurum müdürleri eşlik ettiler.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Gölü’nün çekildiği Senir - Gökçebağ Köyü ile Senir - Kışla Mahallesi güzergahını içeren alanda bölge halkının fiziki olarak kullandığı yollarda incelemede bulundu.

İlgili kurum müdürleri ile muhtarların hazır bulunduğu incelemeler sırasında her iki güzergahı da yerinde gören Vali Öksüz, zemin ve fiziki olarak şartları daha uygun olarak değerlendirilen Senir - Gökçebağ yolu ile ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli inceleme ve çalışmaların yapılması talimatını verdi.

İncelemeleri sonrası yaptığı değerlendirmede, muhtarlarımız ve bölge halkı  tarafından iyileştirilmesi talep edilen bir güzergahı yerinde incelediklerini belirten Vali Öksüz, gölün karşısında bulunan Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın Burdurdaki sanayi, hayvan pazarı ve semt pazarlarına gelmek için ticari anlamda kullandıkları bu yolda yapılacak iyileştirmenin İlimiz ekonomik hareketliliğine fayda sağlayacağını ifade etti.

Vali Öksüz’e incelemeleri sırasında İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Genel Sekreter Asım Ertilav, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Zeren ve ilgili kurum müdürleri eşlik ettiler.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.