Şehit Uzman Çavuş Recep Parlak, son yolculuğuna uğurlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.10.2023 - 15:04, Güncelleme: 06.10.2023 - 15:04
 

Şehit Uzman Çavuş Recep Parlak, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Recep Parlak, son yolculuğuna uğurlandı
Mahir ALAN/ KAHTA, (Adıyaman), (DHA)- PENÇE-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Recep Parlak (26), memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verildi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde görevli Uzman Çavuş Recep Parlak, 11 Eylül'de teröristlerin taciz ateşiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan Recep Parlak, dün doktorların müdahalesine karşın şehit oldu. 10 ay önce evlenen ve eşi hamile olan şehidin cenazesi, öğle saatlerinde askeri uçakla memleketi Adıyaman'a getirildi. Şehidin naaşını havalimanında Adıyaman Valisi Osman Varol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile milletvekilleri, şehidin yakınları ve bölge halkı karşıladı. Daha sonra kara yoluyla Kahta ilçesine getirilen şehidin cenaze namazı Bayraktar Mahallesi'ndeki Çağrı Camisi'nde İl Müftüsü Mehmet Taştan tarafından kıldırıldı. Namazın ardından cenaze aracına taşınan tabuta kapanan yakınları gözyaşı döktü. Uzman Çavuş Recep Parlak'ın cenazesi, Kozağaç köyü mezarlığına defnedildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Şehit Uzman Çavuş Recep Parlak, son yolculuğuna uğurlandı

Mahir ALAN/ KAHTA, (Adıyaman), (DHA)- PENÇE-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Recep Parlak (26), memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde görevli Uzman Çavuş Recep Parlak, 11 Eylül'de teröristlerin taciz ateşiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan Recep Parlak, dün doktorların müdahalesine karşın şehit oldu. 10 ay önce evlenen ve eşi hamile olan şehidin cenazesi, öğle saatlerinde askeri uçakla memleketi Adıyaman'a getirildi. Şehidin naaşını havalimanında Adıyaman Valisi Osman Varol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile milletvekilleri, şehidin yakınları ve bölge halkı karşıladı. Daha sonra kara yoluyla Kahta ilçesine getirilen şehidin cenaze namazı Bayraktar Mahallesi'ndeki Çağrı Camisi'nde İl Müftüsü Mehmet Taştan tarafından kıldırıldı. Namazın ardından cenaze aracına taşınan tabuta kapanan yakınları gözyaşı döktü. Uzman Çavuş Recep Parlak'ın cenazesi, Kozağaç köyü mezarlığına defnedildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.