Yılın ilk karı sürücülere zor anlar yaşattı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.12.2021 - 11:05, Güncelleme: 19.12.2021 - 12:13
 

Yılın ilk karı sürücülere zor anlar yaşattı

Yılın ilk karı sürücülere zor anlar yaşattı
ANTALYA'nın Kaş ilçesini Gömbe Yaylası'na bağlayan Kuruovabeli'ne bu kış mevsiminin ilk karı yağdı. Ani bastıran kar, hazırlıksız sürücülere zor anlar yaşattı. Kaş- Gömbe Yaylası yolundaki 1560 metre yüksekliğindeki Kuruovabeli'ne, bu kış mevsiminin ilk karı yağdı. Dün akşama doğru bastıran kar yağışı, Kaş'tan Gömbe'ye, Gömbe'den Kaş yönüne giden hazırlıksız araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Bazı araçlar, kar nedeniyle yoldan çıktı. Yolda kalan bazı araçlar, başka sürücüler tarafından ittirilerek kurtarıldı. Yağan kar, bölgedeki sedir ağaçlarında tablo gibi bir güzellik oluşturdu. Yol, Kaş Belediyesi ekipleri tarafından kardan temizlendi. FOTOĞRAFLI  
Yılın ilk karı sürücülere zor anlar yaşattı

ANTALYA'nın Kaş ilçesini Gömbe Yaylası'na bağlayan Kuruovabeli'ne bu kış mevsiminin ilk karı yağdı. Ani bastıran kar, hazırlıksız sürücülere zor anlar yaşattı.

Kaş- Gömbe Yaylası yolundaki 1560 metre yüksekliğindeki Kuruovabeli'ne, bu kış mevsiminin ilk karı yağdı. Dün akşama doğru bastıran kar yağışı, Kaş'tan Gömbe'ye, Gömbe'den Kaş yönüne giden hazırlıksız araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Bazı araçlar, kar nedeniyle yoldan çıktı. Yolda kalan bazı araçlar, başka sürücüler tarafından ittirilerek kurtarıldı. Yağan kar, bölgedeki sedir ağaçlarında tablo gibi bir güzellik oluşturdu. Yol, Kaş Belediyesi ekipleri tarafından kardan temizlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.