Burdur'da futbol sezonunun ilk düdüğü çaldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2023 - 13:05, Güncelleme: 09.10.2023 - 13:05
 

Burdur'da futbol sezonunun ilk düdüğü çaldı

Burdur'da futbol sezonunun ilk düdüğü çaldı
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 2023- 2024 Futbol Sezonu U-14 ve U-16 liglerinde oynanan müsabakalarla başladı. Burdur'da 2023-2024 Futbol Sezonu U-14 ve U-16 liglerinde müsabakalar Gazi Atatürk Stadyumu'nda hafta sonu oynanan Yeni Burdur Spor- Burdur Makü Spor U-14 maçıyla başladı. Müsabaka öncesi Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Demir ile Futbol İl Temsilcisi Can Balım karşılaşmanın hakemi ile takım kaptanlarına çiçek verdi. Sezonun ilk karşılaşmasında Yeni Burdur Spor rakibi Makü Spor'u 7-2 yendi. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, "Yeni sezonda ilimizdeki tüm takımlara başarılar diliyorum. Tüm takımlarımıza sakatlıksız, sevgi, saygı ve hoşgörünün ön planda olduğu bir sezon diliyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Burdur'da futbol sezonunun ilk düdüğü çaldı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 2023- 2024 Futbol Sezonu U-14 ve U-16 liglerinde oynanan müsabakalarla başladı.
Burdur'da 2023-2024 Futbol Sezonu U-14 ve U-16 liglerinde müsabakalar Gazi Atatürk Stadyumu'nda hafta sonu oynanan Yeni Burdur Spor- Burdur Makü Spor U-14 maçıyla başladı. Müsabaka öncesi Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Demir ile Futbol İl Temsilcisi Can Balım karşılaşmanın hakemi ile takım kaptanlarına çiçek verdi. Sezonun ilk karşılaşmasında Yeni Burdur Spor rakibi Makü Spor'u 7-2 yendi.
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, "Yeni sezonda ilimizdeki tüm takımlara başarılar diliyorum. Tüm takımlarımıza sakatlıksız, sevgi, saygı ve hoşgörünün ön planda olduğu bir sezon diliyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.