MSB, Barış Pınarı Harekatı'nın 4'üncü yılında şehitleri andı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2023 - 15:23, Güncelleme: 09.10.2023 - 15:23
 

MSB, Barış Pınarı Harekatı'nın 4'üncü yılında şehitleri andı

MSB, Barış Pınarı Harekatı'nın 4'üncü yılında şehitleri andı
ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nın 4'üncü yılı nedeniyle, operasyonda şehit olan askerleri andı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "4 yıl önce bugün başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile kahraman Mehmetçik, PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine büyük bir darbe indirdi. Terör koridoru hayali kuran teröristleri hendeklere gömen kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'mizi selamlıyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kahraman gazilerimize de sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz" denildi.  Bakanlığın paylaşımında, operasyonda çekilen görüntüler de yer aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
MSB, Barış Pınarı Harekatı'nın 4'üncü yılında şehitleri andı

ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nın 4'üncü yılı nedeniyle, operasyonda şehit olan askerleri andı.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "4 yıl önce bugün başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile kahraman Mehmetçik, PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine büyük bir darbe indirdi. Terör koridoru hayali kuran teröristleri hendeklere gömen kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'mizi selamlıyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kahraman gazilerimize de sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz" denildi. 
Bakanlığın paylaşımında, operasyonda çekilen görüntüler de yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.