Mersin'e şehit ateşi düştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.10.2023 - 08:27, Güncelleme: 10.10.2023 - 08:27
 

Mersin'e şehit ateşi düştü

Mersin'e şehit ateşi düştü
MERSİN, (DHA)- IRAK'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit-2 Harekatı Şehit Abdulkadir Güler operasyonunda bölgesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan İs.Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke’nin (29) acı haberi, Mersin'deki ailesine ulaştı. Şehit İs. Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke’nin Mersin'in Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki evine gelen askeri heyet, acı haberi annesi Züleyha Mutlu’ya verdi. Baba Davut Teke ise acı haberi Silifke ilçesine bağlı Taşucu bölgesinde aldı. Şehidin annesinin evinin önüne ve çevreye Türk bayrakları asıldı. Eve gelen şehidin yakınları ve komşuları, anne Züleyha Mutlu'ya taziyede bulundu.  Bekar olan şehit Mehmet Emre Teke’nin yarın defnedileceği belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Mersin'e şehit ateşi düştü

MERSİN, (DHA)- IRAK'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit-2 Harekatı Şehit Abdulkadir Güler operasyonunda bölgesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan İs.Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke’nin (29) acı haberi, Mersin'deki ailesine ulaştı.
Şehit İs. Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke’nin Mersin'in Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki evine gelen askeri heyet, acı haberi annesi Züleyha Mutlu’ya verdi. Baba Davut Teke ise acı haberi Silifke ilçesine bağlı Taşucu bölgesinde aldı. Şehidin annesinin evinin önüne ve çevreye Türk bayrakları asıldı. Eve gelen şehidin yakınları ve komşuları, anne Züleyha Mutlu'ya taziyede bulundu. 
Bekar olan şehit Mehmet Emre Teke’nin yarın defnedileceği belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.