VALİ ÖKSÜZ, BAHÇELİEVLER ŞEHİT SIDKI KARA İLKOKULU VE MEHMET UZAL SOSYAL BİLİMLER LİSESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.10.2023 - 08:55, Güncelleme: 12.10.2023 - 08:55
 

VALİ ÖKSÜZ, BAHÇELİEVLER ŞEHİT SIDKI KARA İLKOKULU VE MEHMET UZAL SOSYAL BİLİMLER LİSESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu ve Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesine ziyarette bulunarak öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Göreve başladığı ilk gün yaptığı açıklamada eğitim öncelikli olarak üzerinde duracağı alanların başında geleceğini, eğitime ayrı bir önem vereceğini ifade eden Vali Öksüz, bu kapsamda okul ziyaretlerinde bulunarak İlimizin eğitim alt yapısını yerinde görmeye başladı. Bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerine Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu ile başlayan Vali Öksüz, minik öğrencilerle buluştu, öğretmenlerle toplantıda bir araya geldi. Öğretmenlerle bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılından beklentilerini dile getiren Vali Öksüz, gayretle çalışmalarını isteyerek, başarılarla dolu bir eğitim yılı temennisinde bulundu. Toplantının ardından sınıfları gezerek minik öğrencilerle bir araya gelen, dersleriyle ilgili sohbet eden Vali Öksüz, okul kütüphanesi ve dikkat atölyesini de gezerek incelemede bulundu. Programına Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi ile devam eden Vali Öksüz öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Öksüz, dersleriyle ilgili bilgiler aldı, hedefleri hakkında sorular yöneltti. Disiplinli bir şekilde çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını isteyen Vali Öksüz, ziyareti sırasında öğrencilere kitap hediye ederek, başarılı bir yıl geçirmelerini diledi. Son olarak Öğretmenlerle toplantı yaparak, kendilerine olan güvenini ifade eden Vali Öksüz, başlatacakları eğitim projesine en iyi şekilde katkıda bulunmalarını isteyerek, İlimiz eğitimini hep birlikte gayretle en yukarılara taşıyalım dedi. Vali Öksüz'e ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemir'ci eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu ve Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesine ziyarette bulunarak öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Göreve başladığı ilk gün yaptığı açıklamada eğitim öncelikli olarak üzerinde duracağı alanların başında geleceğini, eğitime ayrı bir önem vereceğini ifade eden Vali Öksüz, bu kapsamda okul ziyaretlerinde bulunarak İlimizin eğitim alt yapısını yerinde görmeye başladı.

Bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerine Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu ile başlayan Vali Öksüz, minik öğrencilerle buluştu, öğretmenlerle toplantıda bir araya geldi.

Öğretmenlerle bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılından beklentilerini dile getiren Vali Öksüz, gayretle çalışmalarını isteyerek, başarılarla dolu bir eğitim yılı temennisinde bulundu. Toplantının ardından sınıfları gezerek minik öğrencilerle bir araya gelen, dersleriyle ilgili sohbet eden Vali Öksüz, okul kütüphanesi ve dikkat atölyesini de gezerek incelemede bulundu.

Programına Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi ile devam eden Vali Öksüz öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Öksüz, dersleriyle ilgili bilgiler aldı, hedefleri hakkında sorular yöneltti. Disiplinli bir şekilde çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını isteyen Vali Öksüz, ziyareti sırasında öğrencilere kitap hediye ederek, başarılı bir yıl geçirmelerini diledi.

Son olarak Öğretmenlerle toplantı yaparak, kendilerine olan güvenini ifade eden Vali Öksüz, başlatacakları eğitim projesine en iyi şekilde katkıda bulunmalarını isteyerek, İlimiz eğitimini hep birlikte gayretle en yukarılara taşıyalım dedi.

Vali Öksüz'e ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemir'ci eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.