Rektör Dalgar, Turizm Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.10.2023 - 09:00, Güncelleme: 12.10.2023 - 09:00
 

Rektör Dalgar, Turizm Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.
Gastronomi öğrencilerinin hünerlerini sergiledikleri etkinlikte, öğrencilerle sohbet eden Rektör Dalgar, onlardan gelen istek ve görüşleri dinledi. Üniversite hayatına başlayan öğrencilere kısa bir konuşma yapan Dalgar “Üniversitemize hoş geldiniz. Hayatınızın bu çok önemli dönüm noktasını çok iyi değerlendirin. Lütfen dört duvar arasında kalmayın. Kendinizi farklı etkinliklerle geliştirin. Sosyal zekâ gelişiminiz iletişim beceriniz için çok önemli. Türkiye’nin en güçlü uygulama eğitimi sunan turizm okullarından birine geldiniz. Hocalarımızla yaptığımız değerlendirmelerde farklı üniversiteler bizim eğitim modelimizi uygulamak üzere bizden bilgi ve danışmanlık talep ediyorlar. Bunun değerini anlayın ve sonuna kadar uygulamadan ne öğrenebiliriz yaklaşımında olun.” ifadelerini kullandı. Daha sonra geleneksel hale gelen Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler Rektör Dalgar ile yeni kayıt olan öğrencilere ikram edildi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Gastronomi öğrencilerinin hünerlerini sergiledikleri etkinlikte, öğrencilerle sohbet eden Rektör Dalgar, onlardan gelen istek ve görüşleri dinledi. Üniversite hayatına başlayan öğrencilere kısa bir konuşma yapan Dalgar “Üniversitemize hoş geldiniz. Hayatınızın bu çok önemli dönüm noktasını çok iyi değerlendirin. Lütfen dört duvar arasında kalmayın. Kendinizi farklı etkinliklerle geliştirin. Sosyal zekâ gelişiminiz iletişim beceriniz için çok önemli. Türkiye’nin en güçlü uygulama eğitimi sunan turizm okullarından birine geldiniz. Hocalarımızla yaptığımız değerlendirmelerde farklı üniversiteler bizim eğitim modelimizi uygulamak üzere bizden bilgi ve danışmanlık talep ediyorlar. Bunun değerini anlayın ve sonuna kadar uygulamadan ne öğrenebiliriz yaklaşımında olun.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra geleneksel hale gelen Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler Rektör Dalgar ile yeni kayıt olan öğrencilere ikram edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.