Kayıp olarak aranırken, derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.10.2023 - 08:50, Güncelleme: 16.10.2023 - 08:50
 

Kayıp olarak aranırken, derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu

Kayıp olarak aranırken, derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesinde 6 gün önce ailesinin kayıp başvuruşu yaptığı Anıl Alperen Yılmaz’ın (18), dere yatağında elleri, ayakları ve ağzı bağlı, göğsünden vurulmuş cesedi bulundu. Korucuk Mahallesi’nde dün saat 20.00 sıralarında Çürüksu Deresi’nde yarı çıplak halde erkek cesedini görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı incelemede, elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan cesedin, göğsünden silahla vurduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada, cesedin, ilçenin Kınıklı Mahallesi’nde oturan Anıl Alperen Yılmaz’a ait olduğu ve ailesinin 10 Ekim’de kayıp başvurusunda bulunduğu saptandı. İncelemenin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Anıl Alperen Yılmaz’ın, öldürüldükten sonra dereye atıldığı ve akıntıyla birlikte sürüklendiği üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. FOTOĞRAFLI
Kayıp olarak aranırken, derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesinde 6 gün önce ailesinin kayıp başvuruşu yaptığı Anıl Alperen Yılmaz’ın (18), dere yatağında elleri, ayakları ve ağzı bağlı, göğsünden vurulmuş cesedi bulundu.
Korucuk Mahallesi’nde dün saat 20.00 sıralarında Çürüksu Deresi’nde yarı çıplak halde erkek cesedini görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı incelemede, elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan cesedin, göğsünden silahla vurduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada, cesedin, ilçenin Kınıklı Mahallesi’nde oturan Anıl Alperen Yılmaz’a ait olduğu ve ailesinin 10 Ekim’de kayıp başvurusunda bulunduğu saptandı. İncelemenin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.
Anıl Alperen Yılmaz’ın, öldürüldükten sonra dereye atıldığı ve akıntıyla birlikte sürüklendiği üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.