Edirne'de 46 FETÖ şüphelisi yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.10.2023 - 14:39, Güncelleme: 16.10.2023 - 14:39
 

Edirne'de 46 FETÖ şüphelisi yakalandı

Edirne'de 46 FETÖ şüphelisi yakalandı
Olgay GÜLER/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'de, son bir haftada Yunanistan'a kaçmaya çalışan 46 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve hudut birliklerince son bir haftada yapılan uygulamalarda, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 46 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı. 'FETÖ'ye üye olma' suçundan aranan kişilerin de aralarında olduğu şüpheliler için adli işlem yapıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Edirne'de 46 FETÖ şüphelisi yakalandı

Olgay GÜLER/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'de, son bir haftada Yunanistan'a kaçmaya çalışan 46 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve hudut birliklerince son bir haftada yapılan uygulamalarda, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 46 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı. 'FETÖ'ye üye olma' suçundan aranan kişilerin de aralarında olduğu şüpheliler için adli işlem yapıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.