METEOROLOJİ’DEN UYARI BURDUR’UN GÜNEY KESİMLERİNDE UYARI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.10.2023 - 15:36, Güncelleme: 17.10.2023 - 15:36
 

METEOROLOJİ’DEN UYARI BURDUR’UN GÜNEY KESİMLERİNDE UYARI

Antalya Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından yarın 18 Ekim tarihinde Burdur’un güney kesimleri için meteorolojik uyarı yaptı.
Antalya Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından yapılan uyarıda 18 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00’den 19 Ekim 2023 tarih saat 01:00 sıralarına kadar meteorolojik uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada   “Yapılan son değerlendirmeler göre, Burdur’un güney kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Antalya Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından yarın 18 Ekim tarihinde Burdur’un güney kesimleri için meteorolojik uyarı yaptı.

Antalya Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından yapılan uyarıda 18 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00’den 19 Ekim 2023 tarih saat 01:00 sıralarına kadar meteorolojik uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada   “Yapılan son değerlendirmeler göre, Burdur’un güney kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.

Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.