VALİ ÖKSÜZ, HUZUREVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.10.2023 - 09:12, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:12
 

VALİ ÖKSÜZ, HUZUREVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, inşaatı tamamlanan Burdur Hilmi Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemede bulundu.
96 kapasite ile 60 ve üzeri yaş grubu bakıma muhtaç yaşlı bireylere hizmet verecek merkezi gezerek yerinde incelemede bulunan Vali Öksüz, yetkililerden sunulacak hizmetler ve bina hakkında kapsamlı bilgi aldı. Bu yatırımın Burdurumuza, kullanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileyen Sn. Valimiz, sosyal devlet ilkesinin en güzel örneklerinden biri olan bu önemli yatırımı İlimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza şükranlarını ifade ederek, emeği geçen, katkısı bulunan herkese teşekkür etti. Vali Öksüz’e incelemeleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mukaddes Kılınç, ilgili birim müdürleri eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, inşaatı tamamlanan Burdur Hilmi Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemede bulundu.

96 kapasite ile 60 ve üzeri yaş grubu bakıma muhtaç yaşlı bireylere hizmet verecek merkezi gezerek yerinde incelemede bulunan Vali Öksüz, yetkililerden sunulacak hizmetler ve bina hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Bu yatırımın Burdurumuza, kullanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileyen Sn. Valimiz, sosyal devlet ilkesinin en güzel örneklerinden biri olan bu önemli yatırımı İlimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza şükranlarını ifade ederek, emeği geçen, katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Vali Öksüz’e incelemeleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mukaddes Kılınç, ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.