Planlı su kesintisinde çalışmalar devam ediyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.10.2023 - 16:09, Güncelleme: 18.10.2023 - 16:09
 

Planlı su kesintisinde çalışmalar devam ediyor

Burdur Belediyesi Planlı su kesintisi nedeniyle çalışmalarına dün geceden itibaren devam ediyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yapılan çalışmaları incelemelerde bulunarak bilgi aldı.   İnceleme sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “Dünden bu yana gerekli duyurularımızı yaptık bugün planlı bir kesinti yapacağımız yönünde. Bu alanda daha öncesinde çalışan ve Devlet Su İşleri ile birlikte yürüttüğümüz bir proje sonucunda elde ettiğimiz kuyular ve bunların terfi istasyonundan ishale hattıyla şehre taşınması noktasında ihtiyacımız olan, kullanılan vanaların arıza yapması nedeniyle tam verimli su aktarımını sağlayamıyorduk. Bu planlı kesinti neticesinde buradaki vana çalışmalarımızın yenileme onarım ve çalışmayanlarında bakılarak gerekli işlemlerin yapılıp en verimli hale döndürülmesi için bugün olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz. Gece saat 01:00’den itibaren ekiplerimiz alanda çalışıyor ve inşallah birkaç saat içerisinde çalışmalar tamamlandıktan sonra da şehrimize planlı kesintinin sonlandırılarak suyu ulaştırmak üzere gayretimizi devam ettiriyoruz. Emekçi arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza sabrından ve gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediyesi Planlı su kesintisi nedeniyle çalışmalarına dün geceden itibaren devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yapılan çalışmaları incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

 

İnceleme sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “Dünden bu yana gerekli duyurularımızı yaptık bugün planlı bir kesinti yapacağımız yönünde. Bu alanda daha öncesinde çalışan ve Devlet Su İşleri ile birlikte yürüttüğümüz bir proje sonucunda elde ettiğimiz kuyular ve bunların terfi istasyonundan ishale hattıyla şehre taşınması noktasında ihtiyacımız olan, kullanılan vanaların arıza yapması nedeniyle tam verimli su aktarımını sağlayamıyorduk. Bu planlı kesinti neticesinde buradaki vana çalışmalarımızın yenileme onarım ve çalışmayanlarında bakılarak gerekli işlemlerin yapılıp en verimli hale döndürülmesi için bugün olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz. Gece saat 01:00’den itibaren ekiplerimiz alanda çalışıyor ve inşallah birkaç saat içerisinde çalışmalar tamamlandıktan sonra da şehrimize planlı kesintinin sonlandırılarak suyu ulaştırmak üzere gayretimizi devam ettiriyoruz. Emekçi arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza sabrından ve gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.