Burdur'da hayırseverlerden eğitime destek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.10.2023 - 11:56, Güncelleme: 19.10.2023 - 11:56
 

Burdur'da hayırseverlerden eğitime destek

TÜRKİYE Yardımsevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından hayırseverlerin katkısı ile Şeker Ortaokulu'na yazılım ve tasarım atölyesi ile fen ve teknoloji sınıflarının açılışı yapıldı.
Burdur merkez Şeker Ortaokulu'nda yardımsever iş insanı İrfan Bilgin'in katkılarıyla yaptırılan Zuhal- İrfan Bilgin Yazılım ve Tasarım Atölyesi ile Aysun Ulusoy, Haldun Ulusoy ve Nilgün Ulusoy Aras'ın anne ve babaları Gülten- İsmail Ulusoy adına yaptırılan Fen ve Teknoloji Sınıfı açılışına Vali Türker Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Türkiye Yardımsevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Vali Türker Öksüz, "Bugün hayırlı bir iş için buradayız. Hakikaten milli eğitim, insanların eğitilmesi, insana yapılan yatırımlar elbette her şeyden daha kıymetli, daha önemli diye düşünüyorum. Bu anlamda çocuklarımızın yetiştirilmesi için okullarımızı yaparken bir taraftan da onların her türlü teknolojik imkandan faydalanması için devlet olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fakat devletin bu çabasının yanında hayırseverlerimizin de bu sürece çok önemli katkılar verdiğini ülkemizin her yanında görüyoruz. Burada da hem Yardımsevenler Derneğimiz hem hayırseverlerimiz aileleri adına buradaki fen ve teknoloji sınıfını hem yazılım ve tasarım atölyesini yaparak bu konuda çok büyük katkı verdi. Buradaki çocuklarımızın faydalanacağı önemli bir eser kazandırdılar okulumuza ve şehrimize.  Öncelikle hem Yardımsevenler Derneği hem de hayırseverlere teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Onların katkılarıyla inşallah öğrencilerimizi, gençlerimizi hayata daha iyi hazırlayacağız, onlara daha kaliteli bir eğitim ortamı sunmuş olacağız" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında okulumuza böyle bir eser kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Yardımsevenler Derneği'ne de çok teşekkür ediyorum. Okullarımızda onların eserlerini görüp çok memnun oluyoruz" diye konuştu. Yardımsevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu da "Bize güvenen bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza, Burdur'umuza hayırlı uğurlu olsun. En güzel yatırım insana yapılan yatırım" dedi. Konuşmaların ardından yazılım ve tasarım atölyesi ile fen ve teknoloji sınıfının kurdeleleri katılımcılar tarafından kesilerek sınıflar gezildi ve Vali Öksüz ile Dernek Başkanı Işık Berberoğlu tarafından hayırseverlere plaket takdim edildi. (DHA)  
TÜRKİYE Yardımsevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından hayırseverlerin katkısı ile Şeker Ortaokulu'na yazılım ve tasarım atölyesi ile fen ve teknoloji sınıflarının açılışı yapıldı.

Burdur merkez Şeker Ortaokulu'nda yardımsever iş insanı İrfan Bilgin'in katkılarıyla yaptırılan Zuhal- İrfan Bilgin Yazılım ve Tasarım Atölyesi ile Aysun Ulusoy, Haldun Ulusoy ve Nilgün Ulusoy Aras'ın anne ve babaları Gülten- İsmail Ulusoy adına yaptırılan Fen ve Teknoloji Sınıfı açılışına Vali Türker Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Türkiye Yardımsevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Türker Öksüz, "Bugün hayırlı bir iş için buradayız. Hakikaten milli eğitim, insanların eğitilmesi, insana yapılan yatırımlar elbette her şeyden daha kıymetli, daha önemli diye düşünüyorum. Bu anlamda çocuklarımızın yetiştirilmesi için okullarımızı yaparken bir taraftan da onların her türlü teknolojik imkandan faydalanması için devlet olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fakat devletin bu çabasının yanında hayırseverlerimizin de bu sürece çok önemli katkılar verdiğini ülkemizin her yanında görüyoruz. Burada da hem Yardımsevenler Derneğimiz hem hayırseverlerimiz aileleri adına buradaki fen ve teknoloji sınıfını hem yazılım ve tasarım atölyesini yaparak bu konuda çok büyük katkı verdi. Buradaki çocuklarımızın faydalanacağı önemli bir eser kazandırdılar okulumuza ve şehrimize.  Öncelikle hem Yardımsevenler Derneği hem de hayırseverlere teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Onların katkılarıyla inşallah öğrencilerimizi, gençlerimizi hayata daha iyi hazırlayacağız, onlara daha kaliteli bir eğitim ortamı sunmuş olacağız" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında okulumuza böyle bir eser kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Yardımsevenler Derneği'ne de çok teşekkür ediyorum. Okullarımızda onların eserlerini görüp çok memnun oluyoruz" diye konuştu.

Yardımsevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu da "Bize güvenen bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza, Burdur'umuza hayırlı uğurlu olsun. En güzel yatırım insana yapılan yatırım" dedi.

Konuşmaların ardından yazılım ve tasarım atölyesi ile fen ve teknoloji sınıfının kurdeleleri katılımcılar tarafından kesilerek sınıflar gezildi ve Vali Öksüz ile Dernek Başkanı Işık Berberoğlu tarafından hayırseverlere plaket takdim edildi. (DHA)

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.