BAKAN YARDIMCISI GÜMEN, VALİ ÖKSÜZ'E ZİYARETTE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.10.2023 - 08:38, Güncelleme: 20.10.2023 - 08:38
 

BAKAN YARDIMCISI GÜMEN, VALİ ÖKSÜZ'E ZİYARETTE BULUNDU

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Gümen, Burdur Valisi Türker Öksüz'e ziyarette bulundu.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak, toplantılar ve çalıştaya katılmak üzere programı kapsamında Burdur’a ziyaret gerçekleştiren Bakan Yardımcısı Gümen, Burdur Valiliğine ziyaret gerçekleştirdi.   Karşılamanın ardından Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra, Vali Öksüz’ü makamında ziyaret eden Bakan Gümen'e ziyareti sırasında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı A. Ahmet Antalyalı, Tarım Reformu Genel Müdürü Osman Yıldız, Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Sayın Ersin Dilber eşlik etti.   Vali Öksüz, nazik ziyareti ve İlimiz için yaptığı destekleri için Bakan Yardımcısı Gümen'e şükranlarını ifade ederek, teşekkür etti.   Ziyarette İlimiz tarım ve hayvancılık potansiyeli ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki dönem içerisinde yürütülecek çalışma ve projelerle ilgili işbirliği konuları görüşüldü.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Gümen, Burdur Valisi Türker Öksüz'e ziyarette bulundu.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak, toplantılar ve çalıştaya katılmak üzere programı kapsamında Burdur’a ziyaret gerçekleştiren Bakan Yardımcısı Gümen, Burdur Valiliğine ziyaret gerçekleştirdi.

 

Karşılamanın ardından Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra, Vali Öksüz’ü makamında ziyaret eden Bakan Gümen'e ziyareti sırasında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı A. Ahmet Antalyalı, Tarım Reformu Genel Müdürü Osman Yıldız, Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Sayın Ersin Dilber eşlik etti.

 

Vali Öksüz, nazik ziyareti ve İlimiz için yaptığı destekleri için Bakan Yardımcısı Gümen'e şükranlarını ifade ederek, teşekkür etti.

 

Ziyarette İlimiz tarım ve hayvancılık potansiyeli ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki dönem içerisinde yürütülecek çalışma ve projelerle ilgili işbirliği konuları görüşüldü.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.