Bucak’ta uygulama noktasında otomobil polislere çarptı 2 polis yaralandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.10.2023 - 23:45, Güncelleme: 22.10.2023 - 00:10
 

Bucak’ta uygulama noktasında otomobil polislere çarptı 2 polis yaralandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Türkerler Caddesinde uygulama yapan polislere bir aracın çarpıp kaçması soncu 2 polis ve 2 vatanadaş yaralandı.
Olay bu gece saat 22:00 sıralarında Ramazan Selen Bulvarı Türkerler Caddesinde uygulama yapan polis ekipleri bir aracı durdurmaya çalıştı. Polislerin uygulama noktasında dur ihtarına uymayan bir araç 2 polise ve 2 vatandaşa çarparak kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polislere ve 2 vatandaşa ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet hastanesine götürüldü. GÜVENLİK KAMERALARINDAN ARACIN PİLAKASI VE SÜRÜCÜSÜ TESPİT EDİLDİ Uygulama noktasında 2 polis ve 2 vatandaşa çarparak kaçan otomobilin plakası güvenlik kameralarından tespit edildi. Polislere 34 ED 656 plakalı araç ile çarpıp kaçtığı iddia edilenYunus Emre K. Bucak ilçesinin Karaseki köyünde Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. YARALI POLİSLER BUCAK DEVVLET HASTANESİNDE TEDAVİ ALATINA ALINDI Polislerin Türkerler Caddesinde asayiş uygulaması yaparken iddiaya göre sürücü Yunus Emre K. dur ihtarına uymayarak 34 EZT 656 plakalı otomobil ile polis memurları Hasan D ve Ali Osman S’ye ve 2 vatandaş Bucak devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralanan polis memuru Hasan D’nin kolunda ve ayağında kırılma olup tedbir amaçlı müşahede altına alındığı, diğer polis memuru Ali Osman S’nin ise ayağında kırık olduğu belirtildi. Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Türkerler Caddesinde uygulama yapan polislere bir aracın çarpıp kaçması soncu 2 polis ve 2 vatanadaş yaralandı.

Olay bu gece saat 22:00 sıralarında Ramazan Selen Bulvarı Türkerler Caddesinde uygulama yapan polis ekipleri bir aracı durdurmaya çalıştı. Polislerin uygulama noktasında dur ihtarına uymayan bir araç 2 polise ve 2 vatandaşa çarparak kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polislere ve 2 vatandaşa ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet hastanesine götürüldü.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN ARACIN PİLAKASI VE SÜRÜCÜSÜ TESPİT EDİLDİ

Uygulama noktasında 2 polis ve 2 vatandaşa çarparak kaçan otomobilin plakası güvenlik kameralarından tespit edildi. Polislere 34 ED 656 plakalı araç ile çarpıp kaçtığı iddia edilenYunus Emre K. Bucak ilçesinin Karaseki köyünde Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

YARALI POLİSLER BUCAK DEVVLET HASTANESİNDE TEDAVİ ALATINA ALINDI

Polislerin Türkerler Caddesinde asayiş uygulaması yaparken iddiaya göre sürücü Yunus Emre K. dur ihtarına uymayarak 34 EZT 656 plakalı otomobil ile polis memurları Hasan D ve Ali Osman S’ye ve 2 vatandaş Bucak devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralanan polis memuru Hasan D’nin kolunda ve ayağında kırılma olup tedbir amaçlı müşahede altına alındığı, diğer polis memuru Ali Osman S’nin ise ayağında kırık olduğu belirtildi.

Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.