Maküspor evinde Muğlaspor ile puanları paylaştı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.10.2023 - 13:49, Güncelleme: 23.10.2023 - 13:49
 

Maküspor evinde Muğlaspor ile puanları paylaştı

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Maküspor evindeki ilk maçında Muğlaspor'la 1-1 berabere kaldı
İzmir Bölgesi'nden Gürkan Özbalkanlı, Ahmet Kıvanç Kader ve Ozan Tunçer hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Vali Türker Öksüz, AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de izledi. Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan maça Maküspor sahaya 'Gazze'de yapılan zulmü kınıyoruz' yazılı pankartla çıktı. Maküspor Başkanı Cihat Çavuşoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Alaeddin Kalkan ve Teknik Direktör Cem Sinan Aslan karşılaşma öncesi Maküspor eski Başkanı Mustafa Kılınç'a adının yazılı olduğu 15 numaralı formayı hediye etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 13'üncü dakikada Mehmet Anıl'ın attığı golle Muğlaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maküspor 90+1'de penaltıdan Fatih'in attığı golle beraberliği yakaladı: 1-1. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. Muğlaspor'da karşılaşmanın 87'nci dakikasında Onurcan, 90+1'inci dakikada ise Şevket ve yedek kulübesinden bir yönetici kırmızı kart gördü. Maküspor önümüzdeki hafta deplasmanda Saygın Yapı Didim Belediyespor ile karşılaşacak. Maküspor bu maçtan iki gün sonra ise Ankara Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçına çıkacak. (DHA)
Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Maküspor evindeki ilk maçında Muğlaspor'la 1-1 berabere kaldı

İzmir Bölgesi'nden Gürkan Özbalkanlı, Ahmet Kıvanç Kader ve Ozan Tunçer hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Vali Türker Öksüz, AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de izledi. Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan maça Maküspor sahaya 'Gazze'de yapılan zulmü kınıyoruz' yazılı pankartla çıktı. Maküspor Başkanı Cihat Çavuşoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Alaeddin Kalkan ve Teknik Direktör Cem Sinan Aslan karşılaşma öncesi Maküspor eski Başkanı Mustafa Kılınç'a adının yazılı olduğu 15 numaralı formayı hediye etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 13'üncü dakikada Mehmet Anıl'ın attığı golle Muğlaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maküspor 90+1'de penaltıdan Fatih'in attığı golle beraberliği yakaladı: 1-1. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. Muğlaspor'da karşılaşmanın 87'nci dakikasında Onurcan, 90+1'inci dakikada ise Şevket ve yedek kulübesinden bir yönetici kırmızı kart gördü.

Maküspor önümüzdeki hafta deplasmanda Saygın Yapı Didim Belediyespor ile karşılaşacak. Maküspor bu maçtan iki gün sonra ise Ankara Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçına çıkacak. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.