İYİ PARTİ YENİ YÖNETİMİ , KIL PAYI KAYBETTİĞİMİZ SEÇİMİ ALMAYA GELİYORUZ

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.10.2023 - 12:02, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:04
 

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİMİ , KIL PAYI KAYBETTİĞİMİZ SEÇİMİ ALMAYA GELİYORUZ

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı olan İsmail Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti kıl payı kaybettiği Bucak Belediye Başkanlığı seçimlerini almaya geldiklerini söyledi.
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanlığına getirilen İsmail Yılmaz, parti yönetim kurulu ile bir araya gelerek yazılı açıklamada bulundu.   İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz “Geçtiğimiz haftalar içerisinde basında ve sosyal medyada yer aldığı üzere mevcut ilçe başkanımızın belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesi üzerine parti tüzüğümüz gereği boşalan İlçe Başkanlığı için yönetim kurulu üyelerimiz tarafından gizli oylama ile şahsımı İlçe Başkanı olarak seçmişlerdir. Öncelikle bana güvenerek İlçe Başkanlığı görevine layık gören yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Partimize destek vermek adına toplantımıza katılan Burdur İl Teşkilatımıza, Bucak Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Kocaaliler Belediye Başkanımız Selahattin Gökçe'ye, Kurucu İlçe Başkanımız 28.Dönem Milletvekili Adayımız Safa Sönmez'e ayrıca teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız üzerime yüklenen bu ağır ve onurlu görevin bilincindeyiz. Hep birlikte el ele kucaklayıcı bir tavır sergileyerek, kimseyi ötekileştirmeden 2023 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hızla hazırlanıp, daha evvel kıl payı kaybettiğimiz Bucak Belediye Başkanlığını partimize kazandırmak ilk hedefimiz olacaktır.  Bu bağlamda İYİ Partimize gönül vermiş, emek vermiş, umut bağlamış farklı sebeplerle aramızdan ayrılan gönül dostlarımızı yeniden aramızda görmek istiyor bu çağrımızı sizlerin vasıtası ile halkımıza duyuruyor partimize davet ediyorum. Unutulmamalıdır ki davanın sahibi hakk'tır. Hak olan davada zafer muhakkaktır. Ayrıca hain İsrail tarafından Filistin'e günlerdir yapılan zulmünü kınıyor yaralı Müslüman kardeşlerimize şifa vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.  
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı olan İsmail Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti kıl payı kaybettiği Bucak Belediye Başkanlığı seçimlerini almaya geldiklerini söyledi.

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanlığına getirilen İsmail Yılmaz, parti yönetim kurulu ile bir araya gelerek yazılı açıklamada bulundu.  

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz “Geçtiğimiz haftalar içerisinde basında ve sosyal medyada yer aldığı üzere mevcut ilçe başkanımızın belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesi üzerine parti tüzüğümüz gereği boşalan İlçe Başkanlığı için yönetim kurulu üyelerimiz tarafından gizli oylama ile şahsımı İlçe Başkanı olarak seçmişlerdir. Öncelikle bana güvenerek İlçe Başkanlığı görevine layık gören yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Partimize destek vermek adına toplantımıza katılan Burdur İl Teşkilatımıza, Bucak Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Kocaaliler Belediye Başkanımız Selahattin Gökçe'ye, Kurucu İlçe Başkanımız 28.Dönem Milletvekili Adayımız Safa Sönmez'e ayrıca teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız üzerime yüklenen bu ağır ve onurlu görevin bilincindeyiz. Hep birlikte el ele kucaklayıcı bir tavır sergileyerek, kimseyi ötekileştirmeden 2023 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hızla hazırlanıp, daha evvel kıl payı kaybettiğimiz Bucak Belediye Başkanlığını partimize kazandırmak ilk hedefimiz olacaktır.  Bu bağlamda İYİ Partimize gönül vermiş, emek vermiş, umut bağlamış farklı sebeplerle aramızdan ayrılan gönül dostlarımızı yeniden aramızda görmek istiyor bu çağrımızı sizlerin vasıtası ile halkımıza duyuruyor partimize davet ediyorum. Unutulmamalıdır ki davanın sahibi hakk'tır. Hak olan davada zafer muhakkaktır. Ayrıca hain İsrail tarafından Filistin'e günlerdir yapılan zulmünü kınıyor yaralı Müslüman kardeşlerimize şifa vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.