İsrail’den Gazze Şeridi’nin kuzeyine tanklarla baskın

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.10.2023 - 09:50, Güncelleme: 26.10.2023 - 09:50
 

İsrail’den Gazze Şeridi’nin kuzeyine tanklarla baskın

İsrail’den Gazze Şeridi’nin kuzeyine tanklarla baskın
Vahdet AYAZ, (DHA)- İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün gece Gazze Şeridi’nin kuzeyinde tanklarla baskın düzenledi. IDF, baskının ‘savaşın sonraki aşamalarına hazırlık’ kapsamında yapıldığını bildirdi. IDF’ten yapılan açıklamada, “Givati Tugayı komutasındaki IDF güçleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, savaşın sonraki aşamalarına hazırlıkların bir parçası olarak tankların kullanıldığı bir baskın gerçekleştirdi. Faaliyet kapsamında kuvvetler çok sayıda teröristin yerini tespit edip saldırdı, terörist altyapılarını ve tanksavar mevzilerini imha etti. Birlikler görevin sonunda bölgeden ayrıldı” denildi. Batı medyası, söz konusu baskında kara araçlarının kullanılmasına dikkat çekerek, bunun kara harekatına yönelik hazırlık olabileceğini belirtti. FOTOĞRAFLI
İsrail’den Gazze Şeridi’nin kuzeyine tanklarla baskın

Vahdet AYAZ, (DHA)- İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün gece Gazze Şeridi’nin kuzeyinde tanklarla baskın düzenledi. IDF, baskının ‘savaşın sonraki aşamalarına hazırlık’ kapsamında yapıldığını bildirdi.
IDF’ten yapılan açıklamada, “Givati Tugayı komutasındaki IDF güçleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, savaşın sonraki aşamalarına hazırlıkların bir parçası olarak tankların kullanıldığı bir baskın gerçekleştirdi. Faaliyet kapsamında kuvvetler çok sayıda teröristin yerini tespit edip saldırdı, terörist altyapılarını ve tanksavar mevzilerini imha etti. Birlikler görevin sonunda bölgeden ayrıldı” denildi.
Batı medyası, söz konusu baskında kara araçlarının kullanılmasına dikkat çekerek, bunun kara harekatına yönelik hazırlık olabileceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.