TBMM'de bütçe görüşmeleri başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.10.2023 - 11:38, Güncelleme: 26.10.2023 - 11:38
 

TBMM'de bütçe görüşmeleri başladı

TBMM'de bütçe görüşmeleri başladı
Besti KARALAR- Canberk ÖZTÜRK/ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 2024 Yılı Merkezi Bütçe Teklifi görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş başkanlığında toplandı. 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin geneli ve sayıştay raporları üzerinde görüşmelerin başladığı komisyona, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı. Komisyon toplantısının açılmasının ardından, Yılmaz programları nedeniyle ayrıldı. Yılmaz'ın yerine görüşmelere, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan vekalet edecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
TBMM'de bütçe görüşmeleri başladı

Besti KARALAR- Canberk ÖZTÜRK/ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 2024 Yılı Merkezi Bütçe Teklifi görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş başkanlığında toplandı. 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin geneli ve sayıştay raporları üzerinde görüşmelerin başladığı komisyona, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı. Komisyon toplantısının açılmasının ardından, Yılmaz programları nedeniyle ayrıldı. Yılmaz'ın yerine görüşmelere, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan vekalet edecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.