Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Ankara'da görüştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.10.2023 - 11:38, Güncelleme: 26.10.2023 - 11:38
 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Ankara'da görüştü

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Ankara'da görüştü
Elif ER BULUT- Celal ATALAY/ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı öncesi Çankaya ilçesindeki Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde görüştü. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 1 saat sürdü. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu çıkışta bir süre ayaküstü sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile birlikte tesislerden ayrıldı. Ardından da İmamoğlu gazetecileri selamlayıp binadan çıkış yaptı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Ankara'da görüştü

Elif ER BULUT- Celal ATALAY/ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı öncesi Çankaya ilçesindeki Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde görüştü. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 1 saat sürdü. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu çıkışta bir süre ayaküstü sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile birlikte tesislerden ayrıldı. Ardından da İmamoğlu gazetecileri selamlayıp binadan çıkış yaptı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.