Kız Kulesi Türk bayrağı ile ışıklandırıldı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.10.2023 - 08:40, Güncelleme: 27.10.2023 - 08:40
 

Kız Kulesi Türk bayrağı ile ışıklandırıldı 

Kız Kulesi Türk bayrağı ile ışıklandırıldı 
Delil ATAK - Kasım AKTAĞ / İSTANBUL,(DHA)- ÜSKÜDAR'da bulunan Kız Kulesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak Ay-Yıldız ile ışıklandırıldı. İstanbul'un sembollerinden olan Kız Kulesi'ne 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı ve cumhuriyetin ilanının 100'üncü yılına özel '100' sayısıyla ışıklandırıldı. Işık gösterisi, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 'ANKARA'DAN GELİYORUZ' Kız Kulesi'ni izlemeye gelen Hasan Uzun, “Arkadaşımla Ankara'dan geliyoruz. Tüm Türk milletini Anıtkabir'e davet ediyoruz 29 Ekim'de inşallah. Daha güzel bir görüntü ortaya çıkar diye düşünüyorum. Bizim için sürpriz oldu ve güzel olduğunu düşünüyorum“ dedi. 'TÜRK BAYRAĞI HER YERDE GÜZEL' Eray İmer,  “Güzel olmuş Türk bayrağının olduğu her yer gerçekten çok güzel. Önemli olan Marmara Denizi'nin ortasında Kız Kulesi'nde Türk bayrağının olması değil, Türk bayrağının her yerde güzel durması“ şeklinde konuştu. FOTOĞRAF
Kız Kulesi Türk bayrağı ile ışıklandırıldı 

Delil ATAK - Kasım AKTAĞ / İSTANBUL,(DHA)- ÜSKÜDAR'da bulunan Kız Kulesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak Ay-Yıldız ile ışıklandırıldı.

İstanbul'un sembollerinden olan Kız Kulesi'ne 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı ve cumhuriyetin ilanının 100'üncü yılına özel '100' sayısıyla ışıklandırıldı. Işık gösterisi, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

'ANKARA'DAN GELİYORUZ'
Kız Kulesi'ni izlemeye gelen Hasan Uzun, “Arkadaşımla Ankara'dan geliyoruz. Tüm Türk milletini Anıtkabir'e davet ediyoruz 29 Ekim'de inşallah. Daha güzel bir görüntü ortaya çıkar diye düşünüyorum. Bizim için sürpriz oldu ve güzel olduğunu düşünüyorum“ dedi.

'TÜRK BAYRAĞI HER YERDE GÜZEL'
Eray İmer,  “Güzel olmuş Türk bayrağının olduğu her yer gerçekten çok güzel. Önemli olan Marmara Denizi'nin ortasında Kız Kulesi'nde Türk bayrağının olması değil, Türk bayrağının her yerde güzel durması“ şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.