Konya'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.10.2023 - 08:41, Güncelleme: 27.10.2023 - 08:41
 

Konya'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Konya'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Yaşar COŞKUN/ SEYDİŞEHİR (Konya), (DHA)- KONYA'nın Seydişehir ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı. Kaza, saat 22.00 sıralarında Seydişehir ilçesi Taraşçı ile Gökçehüyük mahalleleri arasında meydana geldi. Akif Çiftçi yönetimindeki 42 K 3858 plakalı otomobil, Hakan Çiftçi yönetimindeki 42 GBT 06 plakalı otomobille çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücülerden Akif Çiftçi'nin yaşamını yitirdiği, diğer sürücü Hakan Çiftçi ile İsmail Yeni ve Yusuf Koç'un ise yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Konya'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Yaşar COŞKUN/ SEYDİŞEHİR (Konya), (DHA)- KONYA'nın Seydişehir ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 22.00 sıralarında Seydişehir ilçesi Taraşçı ile Gökçehüyük mahalleleri arasında meydana geldi. Akif Çiftçi yönetimindeki 42 K 3858 plakalı otomobil, Hakan Çiftçi yönetimindeki 42 GBT 06 plakalı otomobille çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücülerden Akif Çiftçi'nin yaşamını yitirdiği, diğer sürücü Hakan Çiftçi ile İsmail Yeni ve Yusuf Koç'un ise yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.