Bucak’ta Cumhuriyet coşkusu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.10.2023 - 21:12, Güncelleme: 30.10.2023 - 14:37
 

Bucak’ta Cumhuriyet coşkusu

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.
Bucak’ta Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlama etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı’na Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından çelenk sunuldu. Törene Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Alp Eren Çatlı, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın,  Resmi dairelerin amir ve müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Daha sonra Kültür Merkezinde Cumhuriyete Giden yol isimli tiyatro gösterisi düzenlendi. Cumhuriyetin 100’ncü yıl kutlamaları protokolün, vatandaşların ve öğrencilerin katılımları ile Kültür Merkezi önünden başlayan fener alayı Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Fener alayına katılanlara Cumhuriyet Meydanında Cumhuriyet ile ilgili sine vizyon gösterilerinden sonra program sona erdi. 
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

Bucak’ta Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlama etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı’na Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından çelenk sunuldu. Törene Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Alp Eren Çatlı, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın,  Resmi dairelerin amir ve müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Daha sonra Kültür Merkezinde Cumhuriyete Giden yol isimli tiyatro gösterisi düzenlendi.

Cumhuriyetin 100’ncü yıl kutlamaları protokolün, vatandaşların ve öğrencilerin katılımları ile Kültür Merkezi önünden başlayan fener alayı Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Fener alayına katılanlara Cumhuriyet Meydanında Cumhuriyet ile ilgili sine vizyon gösterilerinden sonra program sona erdi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.