Başkan Meçikoğlu, Anadolu’nun mirasına sahip çıkıyoruz

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 02.11.2023 - 21:01, Güncelleme: 03.11.2023 - 09:04
 

Başkan Meçikoğlu, Anadolu’nun mirasına sahip çıkıyoruz

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikioğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri Antalya’da düzenlenen YÖNEX Ürünleri Fuarının açılışına katıldı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt ile birlikte, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen “YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı”nın açılışına katıldı. TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği fuarda Başkan Meçikoğlu, stantları ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti ve ürünler hakkında bilgi aldı. Başkan Meçikoğlu ayrıca; Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör’ü YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda yer alan standlarında Başkanları ziyaret ederek, bölge ekonomisi, ticareti, sanayi alanları üzerine istişarelerde bulundu.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikioğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri Antalya’da düzenlenen YÖNEX Ürünleri Fuarının açılışına katıldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt ile birlikte, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen “YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı”nın açılışına katıldı. TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği fuarda Başkan Meçikoğlu, stantları ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti ve ürünler hakkında bilgi aldı.

Başkan Meçikoğlu ayrıca; Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör’ü YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda yer alan standlarında Başkanları ziyaret ederek, bölge ekonomisi, ticareti, sanayi alanları üzerine istişarelerde bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.