Dünya şampiyonu Nesrin Baş’a memleketinde coşkulu karşılama

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.11.2023 - 15:55, Güncelleme: 06.11.2023 - 15:55
 

Dünya şampiyonu Nesrin Baş’a memleketinde coşkulu karşılama

Dünya şampiyonu Nesrin Baş’a memleketinde coşkulu karşılama
İbrahim UĞUR/TOKAT, (DHA) - ARNAVUTLUK’ta düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda Belaruslu rakibini mağlup ederek Dünya şampiyonu olan Milli Güreşçi Nesrin Baş, memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde coşkuyla karşılandı. U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda üst üste 2. kez Dünya şampiyonu olan Milli Güreşçi Nesrin Baş, memleketinde coşkuyla karışılandı. Geçen yıl İspanya’da düzenlenen şampiyonada Japon rakibini yenerek Dünya şampiyonu olan genç sporcu, bu yıl Arnavutluk’ta düzenlenen şampiyonada 68 kilo finalinde Alina Shauchuk’ı 2-1 mağlup ederek 2. kez Dünya şampiyonu olma başarısı gösterdi. Şampiyona tarihinde ilk kez üst üste Dünya şampiyonu olan milli sporcu, adını şampiyona tarihine yazdırdı. Şampiyon Baş, Arnavutluk dönüşü Tokat Havalimanı’nda Turhal Belediye Başkan Yardımcısı Selim Kul ve Turhallılar tarafından çiçeklerle karşılandı. Nesrin Baş daha sonra yerli ve milli otomobil TOGG ile şehir turu attı. (DHA) GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Milli sporcunun Tokat Havalimanı’nda karşılanması -Karşılamadan detaylar -TOGG ile şehir turu (FOTOĞRAFLI)
Dünya şampiyonu Nesrin Baş’a memleketinde coşkulu karşılama

İbrahim UĞUR/TOKAT, (DHA) - ARNAVUTLUK’ta düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda Belaruslu rakibini mağlup ederek Dünya şampiyonu olan Milli Güreşçi Nesrin Baş, memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde coşkuyla karşılandı.
U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda üst üste 2. kez Dünya şampiyonu olan Milli Güreşçi Nesrin Baş, memleketinde coşkuyla karışılandı. Geçen yıl İspanya’da düzenlenen şampiyonada Japon rakibini yenerek Dünya şampiyonu olan genç sporcu, bu yıl Arnavutluk’ta düzenlenen şampiyonada 68 kilo finalinde Alina Shauchuk’ı 2-1 mağlup ederek 2. kez Dünya şampiyonu olma başarısı gösterdi. Şampiyona tarihinde ilk kez üst üste Dünya şampiyonu olan milli sporcu, adını şampiyona tarihine yazdırdı.
Şampiyon Baş, Arnavutluk dönüşü Tokat Havalimanı’nda Turhal Belediye Başkan Yardımcısı Selim Kul ve Turhallılar tarafından çiçeklerle karşılandı. Nesrin Baş daha sonra yerli ve milli otomobil TOGG ile şehir turu attı. (DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Milli sporcunun Tokat Havalimanı’nda karşılanması
-Karşılamadan detaylar
-TOGG ile şehir turu

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.