Vali Öksüz, Bucak’ta incelemelerde bulundu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.11.2023 - 17:36, Güncelleme: 06.11.2023 - 17:36
 

Vali Öksüz, Bucak’ta incelemelerde bulundu

BURDUR Valisi Türker Öksüz Bucak ziyaretinde yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapılması planlanan arsalarda incelemelerde bulundu.
Burdur Valisi Türker Öksüz Deprem riski nedeniyle yıkım kararı bulunan mevcut Emniyet Müdürlüğü Binası yapımı için, Bucak ilçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılması planlanan arsalarda incelemelerde bulundu. Beraberinde Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Alperen Çatlı eşlik etti. Yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapılması planlanan İlk olarak Sanayi Mahallesinde arsada incelemelerde bulunan Vali Öksüz, daha sonra yıkım kararı buluna Bucak Emniyet Müdürlüğü binasına giderek Belediye Başkanı Emrullah Ünal’dan arsalar hakkında bilgi aldı. Arsa incelemelerinden sonra Kaymakamlığı ve Bucak belediyesi ziyaretinden sonra Bucak Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden vali Öksüz 70 evler mahallesinde yapımı süren Millet Ormanında incelemelerde bulundu. Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İncelemeler ve ziyaretler sonrası Burdur Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, ilçemizde yapılan kurum çalışmaları ve ziyaretlerde bulunduklarını değerlendirmelerinin verimli geçtiğini söyledi. Vali Türker Öksüz ise yaptığı konuşmada “Bucak ilçemizi bu gün vekillerimiz ile birlikte ziyarette belediyemizin yerel hizmetleri ve belediye hizmetleri hakkında bilgi aldık. Bu hizmetlerin arttırılması ve yenilerinin eklenmesi konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Bucak ilimizin ticari ve sanayi açısından önemli ilçelerimizden birisi. Buradaki ticari ve sanayi gelişimi, Organize sanayi bölgesini içeren bazı çalışmaları görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız Burdur’u her sektörde daha iyi alanlara taşımak. Hizmeti ve kaliteyi arttırarak devam ettirmek. Bunların bir kısmı da kamu yatırımları, Bucak ilçemizde kamu yatırımlarının yapılması ile ilgili çalışmaları birlikte değerlendirdik” dedi.    Burdur Valisi Türker Öksüz yaptığı incelemeler ve ziyaretler sonrası ilçeden ayrıldı.    
BURDUR Valisi Türker Öksüz Bucak ziyaretinde yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapılması planlanan arsalarda incelemelerde bulundu.

Burdur Valisi Türker Öksüz Deprem riski nedeniyle yıkım kararı bulunan mevcut Emniyet Müdürlüğü Binası yapımı için, Bucak ilçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılması planlanan arsalarda incelemelerde bulundu. Beraberinde Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Alperen Çatlı eşlik etti. Yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapılması planlanan İlk olarak Sanayi Mahallesinde arsada incelemelerde bulunan Vali Öksüz, daha sonra yıkım kararı buluna Bucak Emniyet Müdürlüğü binasına giderek Belediye Başkanı Emrullah Ünal’dan arsalar hakkında bilgi aldı. Arsa incelemelerinden sonra Kaymakamlığı ve Bucak belediyesi ziyaretinden sonra Bucak Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden vali Öksüz 70 evler mahallesinde yapımı süren Millet Ormanında incelemelerde bulundu. Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İncelemeler ve ziyaretler sonrası Burdur Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, ilçemizde yapılan kurum çalışmaları ve ziyaretlerde bulunduklarını değerlendirmelerinin verimli geçtiğini söyledi. Vali Türker Öksüz ise yaptığı konuşmada “Bucak ilçemizi bu gün vekillerimiz ile birlikte ziyarette belediyemizin yerel hizmetleri ve belediye hizmetleri hakkında bilgi aldık. Bu hizmetlerin arttırılması ve yenilerinin eklenmesi konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Bucak ilimizin ticari ve sanayi açısından önemli ilçelerimizden birisi. Buradaki ticari ve sanayi gelişimi, Organize sanayi bölgesini içeren bazı çalışmaları görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız Burdur’u her sektörde daha iyi alanlara taşımak. Hizmeti ve kaliteyi arttırarak devam ettirmek. Bunların bir kısmı da kamu yatırımları, Bucak ilçemizde kamu yatırımlarının yapılması ile ilgili çalışmaları birlikte değerlendirdik” dedi.   

Burdur Valisi Türker Öksüz yaptığı incelemeler ve ziyaretler sonrası ilçeden ayrıldı.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.