Rektör Dalgar Filistinli Öğrencileri Ağırladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.11.2023 - 11:31, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:31
 

Rektör Dalgar Filistinli Öğrencileri Ağırladı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar MAKÜ’de eğitim gören Filistinli öğrencilerle buluştu.
Makamında ağırladığı Ghadir Hamada, Sara Hamada ve Sali Nemer isimli öğrencilerle sohbet eden Rektör Dalgar “Gazze’de yaşanan insanlık suçuna dair çok hüzünlüyüz. Filistin’in ülkemiz ve inancımız için ne denli değerli olduğunu sizler de biliyorsunuz. Tüm dünya sussa Türkiye yine mazlumun yanında kalmaya devam edecektir.” ifadelerinde bulundu. Rektör Dalgar öğrencilerle eğitim öğretim, barınma ve sosyal hayatları ve ihtiyaçları hakkında sohbet etti.   Filistinli öğrenciler bu ağırlamadan dolayı duydukları mutluluğu ifade ederek, “Türkiye’yi her zaman yanımızda hissettik. Biz de kendimizi yetiştirip bir gün Filistin’e dönerek vatanımızda yaşamayı ve vatanımıza hizmet etmeyi hayal ediyoruz” dediler.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar MAKÜ’de eğitim gören Filistinli öğrencilerle buluştu.

Makamında ağırladığı Ghadir Hamada, Sara Hamada ve Sali Nemer isimli öğrencilerle sohbet eden Rektör Dalgar “Gazze’de yaşanan insanlık suçuna dair çok hüzünlüyüz. Filistin’in ülkemiz ve inancımız için ne denli değerli olduğunu sizler de biliyorsunuz. Tüm dünya sussa Türkiye yine mazlumun yanında kalmaya devam edecektir.” ifadelerinde bulundu. Rektör Dalgar öğrencilerle eğitim öğretim, barınma ve sosyal hayatları ve ihtiyaçları hakkında sohbet etti.

 

Filistinli öğrenciler bu ağırlamadan dolayı duydukları mutluluğu ifade ederek, “Türkiye’yi her zaman yanımızda hissettik. Biz de kendimizi yetiştirip bir gün Filistin’e dönerek vatanımızda yaşamayı ve vatanımıza hizmet etmeyi hayal ediyoruz” dediler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.