VALİ ÖKSÜZ'DEN BAKA'YA ÇALIŞMA ZİYARETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.11.2023 - 11:33, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:33
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN BAKA'YA ÇALIŞMA ZİYARETİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, merkezi Isparta İlinde bulunan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nı (BAKA) ziyaret ederek, ajansın çalışmalarıyla ilgili kapsamlı brifing aldı.
Aynı zamanda BAKA Yönetim Kurulu dönem başkanlığı görevini yürüten Vali Öksüz tarafından gerçekleşen çalışma ziyaretinde, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve birim sorumlusu uzmanlar tarafından yürütülen hizmet ve projelerle ilgili sunum yapıldı.   Görev alanı itibariyle Burdur, Isparta ve Antalya İllerini kapsayan BAKA'nın bölgesel kalkınmayı sağlamak gibi önemli bir misyonu olduğunu ifade eden Vali Öksüz, bu doğrultuda yerel potansiyeli harekete geçirmek için kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlayarak bölgede ki yatırım alanlarına yönelik proje odaklı çalışmalara önem verilmesini istedi.   Ziyareti sırasında genel personel durumu, devam eden projelerle ilgili de bilgiler alan Dönem Başkanı Vali Öksüz, BAKA çalışmalarını önemsediğini ve yakından takip edeceğini belirtti.    Amaçlarının istihdam ve katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmek olduğunu ifade eden Vali Öksüz, kamu, özel sektör ve stk'lar işbirliği ve koordinasyon içerisinde bölgenin var olan potansiyelini hep birlikte yukarılara taşımak istediklerini vurguladı.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, merkezi Isparta İlinde bulunan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nı (BAKA) ziyaret ederek, ajansın çalışmalarıyla ilgili kapsamlı brifing aldı.

Aynı zamanda BAKA Yönetim Kurulu dönem başkanlığı görevini yürüten Vali Öksüz tarafından gerçekleşen çalışma ziyaretinde, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve birim sorumlusu uzmanlar tarafından yürütülen hizmet ve projelerle ilgili sunum yapıldı.

 

Görev alanı itibariyle Burdur, Isparta ve Antalya İllerini kapsayan BAKA'nın bölgesel kalkınmayı sağlamak gibi önemli bir misyonu olduğunu ifade eden Vali Öksüz, bu doğrultuda yerel potansiyeli harekete geçirmek için kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlayarak bölgede ki yatırım alanlarına yönelik proje odaklı çalışmalara önem verilmesini istedi.

 

Ziyareti sırasında genel personel durumu, devam eden projelerle ilgili de bilgiler alan Dönem Başkanı Vali Öksüz, BAKA çalışmalarını önemsediğini ve yakından takip edeceğini belirtti. 

 

Amaçlarının istihdam ve katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmek olduğunu ifade eden Vali Öksüz, kamu, özel sektör ve stk'lar işbirliği ve koordinasyon içerisinde bölgenin var olan potansiyelini hep birlikte yukarılara taşımak istediklerini vurguladı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.