Bucak’ta 3 uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.11.2023 - 14:01, Güncelleme: 08.11.2023 - 14:05
 

Bucak’ta 3 uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan üç farklı operasyonda farklı miktarlarda uyuşturucu ele geçirilirken, olaylarla ilgili 6 kişiden 2 si tutuklandı.
Burdur Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yaptıkları çalışmada elde edilen bilgiler ve fiziki takip soncu B.E isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 2 gram esrar, 1 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanıp aparatı ele geçirdi. Jandarma yaptığı ikinci operasyonda A.E., M.A.A ve M.F.K isimli şahısların üzerlerinde ve kullandıkları araçta yaptıkları adamada 15 gram eroin, 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı, diğer uyuşturucu operasyonunda ise, H.K ve M.T isimli şahısların üzerlerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada 20 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 1 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Yapılan üç farklı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adli işlem yapılan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartı ile, 1 kişi ise ifadesi alınmasından sonra serbest bırakıldı.       
BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan üç farklı operasyonda farklı miktarlarda uyuşturucu ele geçirilirken, olaylarla ilgili 6 kişiden 2 si tutuklandı.

Burdur Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yaptıkları çalışmada elde edilen bilgiler ve fiziki takip soncu B.E isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 2 gram esrar, 1 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanıp aparatı ele geçirdi. Jandarma yaptığı ikinci operasyonda A.E., M.A.A ve M.F.K isimli şahısların üzerlerinde ve kullandıkları araçta yaptıkları adamada 15 gram eroin, 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı, diğer uyuşturucu operasyonunda ise, H.K ve M.T isimli şahısların üzerlerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada 20 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 1 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Yapılan üç farklı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adli işlem yapılan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartı ile, 1 kişi ise ifadesi alınmasından sonra serbest bırakıldı.       

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.