Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.11.2023 - 16:19, Güncelleme: 08.11.2023 - 16:19
 

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem
ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevreden ilçelerden de hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’nın merkez üssünü Korkuteli ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 15.39'da oldu. Yerin 95,4 kilometre derinliğinde olan deprem, Korkuteli’nin yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi. Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. (DHA)
Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevreden ilçelerden de hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.
Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’nın merkez üssünü Korkuteli ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 15.39'da oldu. Yerin 95,4 kilometre derinliğinde olan deprem, Korkuteli’nin yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi. Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.