ANTALYA’DA GAYRİMENKUL ALIM-SATIMIN GÜVENLİ YOLU LİSANSLI GAYRİMENKUL DANIŞMANI BİLAL AYDIN

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.11.2023 - 11:35, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:21
 

ANTALYA’DA GAYRİMENKUL ALIM-SATIMIN GÜVENLİ YOLU LİSANSLI GAYRİMENKUL DANIŞMANI BİLAL AYDIN

BUCAKLI gayrimenkul danışmanı Bilal Aydın, geleceğe dönük bir yatırım için mutlaka danışmanlık hizmeti alınması gerektiğini, gayrimenkulü alırken de satarken de alınan gayrimenkul danışmanlığı sayesinde güvenli bir alışverişe döneceğini vurguladı.
1992 yılında Bucak’ta doğan, 3 yıldır Antalya’da emlak sektöründe hizmet veren, Bucak ile Antalya arasında gayrimenkul almak ve satmak isteyenlere köprü olan ve son günlerde adından da sıkça bahsettiren Bilal Aydın “Antalya’nın ciddi göç alma sebebiyle gayrimenkullerin fiyat artışı diğer illere göre daha fazla olmaktadır. İlçemizin yakın olması sebebiyle buradan mülk alıp satmak isteyenlere güvenilir şekilde aynı zamanda profesyonel kadromuzla hizmet veriyoruz. Realty World Mes firması olarak 125 kişilik kadromuzla Antalya’da 30 kadar projenin tek yetkili pazarlamasını yapıyoruz. Bu projelerin hepsi %50 peşin ve kalanı faizsiz tl olarak proje bitişine kadar taksitlendirme yapabiliyoruz. Projelerin geneli Antalya’nın gelişen bölgesi Altıntaş bölgesinde yer alıyor” dedi. GÜVENLE EN HIZLI ALIM-SATIM VE KİRALAMA   Gayrimenkul danışmanı Bilal Aydın geleceğe dönük bir yatırım için mutlaka danışmanlık hizmeti alınması gerektiğini vurgulayarak şöyle dedi. “Günümüzde yatırım çok önemli, mutlaka herkesin bir bütçesi vardır. Biz her bütçeye göre gerek Antalya, gerekse Bucak olarak yapılacak olan yatırım projeleri, gayrimenkul ve kiralama hizmetlerini güvenli bir şekilde müşterilerimize sunarak en hızlı alım satımı yapıyoruz. İleriki yıllarda keşke diyeceğinize, saç baş yolmadan işin başında güvenilir bir yatırım için müşterilerimizin işi baştan sağlam tutmaları gerekmektedir” dedi.    Bilal Aydın, ekip olarak mülklerinizi en hızlı şekilde alım, satım ve kiralama süreçlerini güvenli bir şekilde tamamlıyoruz. Sizler de Antalya’da yatırım yapmak ya da mülklerinizi satmak istiyorsanız benimle 0 541 616 09 02 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz dedi.
BUCAKLI gayrimenkul danışmanı Bilal Aydın, geleceğe dönük bir yatırım için mutlaka danışmanlık hizmeti alınması gerektiğini, gayrimenkulü alırken de satarken de alınan gayrimenkul danışmanlığı sayesinde güvenli bir alışverişe döneceğini vurguladı.

1992 yılında Bucak’ta doğan, 3 yıldır Antalya’da emlak sektöründe hizmet veren, Bucak ile Antalya arasında gayrimenkul almak ve satmak isteyenlere köprü olan ve son günlerde adından da sıkça bahsettiren Bilal Aydın “Antalya’nın ciddi göç alma sebebiyle gayrimenkullerin fiyat artışı diğer illere göre daha fazla olmaktadır. İlçemizin yakın olması sebebiyle buradan mülk alıp satmak isteyenlere güvenilir şekilde aynı zamanda profesyonel kadromuzla hizmet veriyoruz. Realty World Mes firması olarak 125 kişilik kadromuzla Antalya’da 30 kadar projenin tek yetkili pazarlamasını yapıyoruz. Bu projelerin hepsi %50 peşin ve kalanı faizsiz tl olarak proje bitişine kadar taksitlendirme yapabiliyoruz. Projelerin geneli Antalya’nın gelişen bölgesi Altıntaş bölgesinde yer alıyor” dedi.

GÜVENLE EN HIZLI ALIM- SATIM VE KİRALAMA  

Gayrimenkul danışmanı Bilal Aydın geleceğe dönük bir yatırım için mutlaka danışmanlık hizmeti alınması gerektiğini vurgulayarak şöyle dedi. “Günümüzde yatırım çok önemli, mutlaka herkesin bir bütçesi vardır. Biz her bütçeye göre gerek Antalya, gerekse Bucak olarak yapılacak olan yatırım projeleri, gayrimenkul ve kiralama hizmetlerini güvenli bir şekilde müşterilerimize sunarak en hızlı alım satımı yapıyoruz. İleriki yıllarda keşke diyeceğinize, saç baş yolmadan işin başında güvenilir bir yatırım için müşterilerimizin işi baştan sağlam tutmaları gerekmektedir” dedi.   

Bilal Aydın, ekip olarak mülklerinizi en hızlı şekilde alım, satım ve kiralama süreçlerini güvenli bir şekilde tamamlıyoruz. Sizler de Antalya’da yatırım yapmak ya da mülklerinizi satmak istiyorsanız benimle 0 541 616 09 02 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.