BTB Başkanı Gündüzalp'in 10 Kasım Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.11.2023 - 15:10, Güncelleme: 09.11.2023 - 15:10
 

BTB Başkanı Gündüzalp'in 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama gururunu bize yaşatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. Yılında saygı ve minnetle anıyorum.
Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama gururunu bize yaşatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. Yılında saygı ve minnetle anıyorum. 10 Kasım, yalnızca Büyük Önderi anma günü değil, düşüncelerini anlama günüdür. Türk Milletine çağ atlatmış, Türkiye Cumhuriyetini dünya devletleri arasında saygın bir konuma yükseltmiş, siyasi ve askeri zekasıyla yolumuzu aydınlatmış Atatürk, içine birçok şeyi sığdırdığı kısa yaşamının son anına kadar memleketine hizmet etmiş eşsiz bir liderdir. Atatürk, hem milli mücadele, hem de Cumhuriyeti kurma sürecinde daima ileriye bakmış, ileriye yürümüştür. Bizler de, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ufkumuzu geniş, hedeflerimiz büyük tutmayı ve onun bize emaneti olan yurdumuza ve bağımsızlığımıza sahip çıkmayı kendimize görev bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 85. yılında, Türk Ulusunun yolunu aydınlatan ve yüreğinde ölümsüzleşen, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. Ömer Faruk Gündüzalp Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı
Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama gururunu bize yaşatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. Yılında saygı ve minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama gururunu bize yaşatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. Yılında saygı ve minnetle anıyorum. 10 Kasım, yalnızca Büyük Önderi anma günü değil, düşüncelerini anlama günüdür. Türk Milletine çağ atlatmış, Türkiye Cumhuriyetini dünya devletleri arasında saygın bir konuma yükseltmiş, siyasi ve askeri zekasıyla yolumuzu aydınlatmış Atatürk, içine birçok şeyi sığdırdığı kısa yaşamının son anına kadar memleketine hizmet etmiş eşsiz bir liderdir.

Atatürk, hem milli mücadele, hem de Cumhuriyeti kurma sürecinde daima ileriye bakmış, ileriye yürümüştür. Bizler de, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ufkumuzu geniş, hedeflerimiz büyük tutmayı ve onun bize emaneti olan yurdumuza ve bağımsızlığımıza sahip çıkmayı kendimize görev bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 85. yılında, Türk Ulusunun yolunu aydınlatan ve yüreğinde ölümsüzleşen, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anıyorum.

Ömer Faruk Gündüzalp

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.