Vali Türker Öksüz'ün “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” dolayısıyla yayımladığı mesaj

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.11.2023 - 15:11, Güncelleme: 09.11.2023 - 15:11
 

Vali Türker Öksüz'ün “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” dolayısıyla yayımladığı mesaj

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.
Yurdumuzun dört bir yanı işgal altındayken, Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi ile Türk Milletinin umudu olan Büyük Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşımızın kazanılması yolunda ordumuza Başkomutanlık ederek Anadolu topraklarını ilelebet bizlere vatan kılmıştır. Tarihin hiçbir döneminde esarete boyun eğmeyen Türk Milletine olan inancını her fırsatta dile getiren Atatürk, bu inanç içerisinde aziz milletimizle birlikte çağdaş uygarlık yolunda kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile adını dünya tarihine altın harflerle yazdırarak, birçok ülke ve ulusa örnek olmuştur. "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla kurduğu Cumhuriyetle bugünlerimize ışık tutmaya devam eden büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman özlemle yad etmeye devam edeceğiz. Bugün bizlere düşen, askeri ve siyasi başarıları, öngörüleri ve eserleri ile tarihin akışını değiştirmeyi başarmış lider devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak ülkemizi hak ettiği en ileri seviyelere çıkarmak için gayretle çalışmak ve yolumuza kararlılıkla devam etmektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde; vefatının 85’nci yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Yurdumuzun dört bir yanı işgal altındayken, Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi ile Türk Milletinin umudu olan Büyük Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşımızın kazanılması yolunda ordumuza Başkomutanlık ederek Anadolu topraklarını ilelebet bizlere vatan kılmıştır.

Tarihin hiçbir döneminde esarete boyun eğmeyen Türk Milletine olan inancını her fırsatta dile getiren Atatürk, bu inanç içerisinde aziz milletimizle birlikte çağdaş uygarlık yolunda kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile adını dünya tarihine altın harflerle yazdırarak, birçok ülke ve ulusa örnek olmuştur.

"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla kurduğu Cumhuriyetle bugünlerimize ışık tutmaya devam eden büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman özlemle yad etmeye devam edeceğiz.

Bugün bizlere düşen, askeri ve siyasi başarıları, öngörüleri ve eserleri ile tarihin akışını değiştirmeyi başarmış lider devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak ülkemizi hak ettiği en ileri seviyelere çıkarmak için gayretle çalışmak ve yolumuza kararlılıkla devam etmektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; vefatının 85’nci yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.