AK PARTİ 31 ARALIK YEREL SEÇİM BAŞVURULARI BAŞLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.11.2023 - 16:48, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:48
 

AK PARTİ 31 ARALIK YEREL SEÇİM BAŞVURULARI BAŞLADI

Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için aday adaylık başvurularının bu gün başladığını belirtti.
Ak Parti Bucak ilçe Başkanlığınca yapılan yazılı açıklamada, Genel merkezimizden gelen bugün tarihli yazıda il, ilçe ve belde belediye başkanları için başvuru başlangıç tarihi 9 Kasım 2023 itibariyle başlamış olup 17 Kasım 2023 cuma günü sona erecektir. Belediye ve İl genel meclisi üyelikleri için başvurular 9 Kasım 2023 tarihinde başlamış olup, 3 Aralık 2023 Pazar günü son bulacaktır Belediye Başkan Adaylıkları için; İl Belediye Başkan aday adayı başvuruları İl Başkanlıklarına, İlçe ve Belde Başkan aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak İl Başkanlıklarına veya İl Başkanlıklarına iletilmek üzere İlçe Başkanlıklarına yapılacaktır. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelikleri aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak İlçe Başkanlıklarına yapılacaktır Başvurun kesinleşmesi için aday adayları, bizzat ilgili teşkilat birimine giderek sistemde doldurduğu formun çıktısını imzalayacaktır. Aksi halde başvurular işleme konulmayacaktır Belirlenen bağışlar; Tüm dünyanın gözleri önünde vahşice işlenen ve soykırıma varan saldırılardan etkilenen Gazze’li kardeşlerimizin temel insani ihtiyaçlarının karşılanması için AFAD üzerinden iletilecektir. Bağışlar, söz konusu sebeple açılan AFAD hesaplarından herhangi birine yatırılacaktır. Banka dekontunda aday adayının adı soyadı, T.C. Kimlik numarası, doğum tarihi ve aday adayı olduğu il/ilçe yazılacaktır. Tüm adaylara başarılar dilerim.
Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için aday adaylık başvurularının bu gün başladığını belirtti.

Ak Parti Bucak ilçe Başkanlığınca yapılan yazılı açıklamada, Genel merkezimizden gelen bugün tarihli yazıda il, ilçe ve belde belediye başkanları için başvuru başlangıç tarihi 9 Kasım 2023 itibariyle başlamış olup 17 Kasım 2023 cuma günü sona erecektir. Belediye ve İl genel meclisi üyelikleri için başvurular 9 Kasım 2023 tarihinde başlamış olup, 3 Aralık 2023 Pazar günü son bulacaktır

Belediye Başkan Adaylıkları için; İl Belediye Başkan aday adayı başvuruları İl Başkanlıklarına, İlçe ve Belde Başkan aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak İl Başkanlıklarına veya İl Başkanlıklarına iletilmek üzere İlçe Başkanlıklarına yapılacaktır. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelikleri aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak İlçe Başkanlıklarına yapılacaktır

Başvurun kesinleşmesi için aday adayları, bizzat ilgili teşkilat birimine giderek sistemde doldurduğu formun çıktısını imzalayacaktır. Aksi halde başvurular işleme konulmayacaktır

Belirlenen bağışlar; Tüm dünyanın gözleri önünde vahşice işlenen ve soykırıma varan saldırılardan etkilenen Gazze’li kardeşlerimizin temel insani ihtiyaçlarının karşılanması için AFAD üzerinden iletilecektir. Bağışlar, söz konusu sebeple açılan AFAD hesaplarından herhangi birine yatırılacaktır. Banka dekontunda aday adayının adı soyadı, T.C. Kimlik numarası, doğum tarihi ve aday adayı olduğu il/ilçe yazılacaktır. Tüm adaylara başarılar dilerim.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.