MSB'de Atatürk'ü anma töreni

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.11.2023 - 20:08, Güncelleme: 10.11.2023 - 20:08
 

MSB'de Atatürk'ü anma töreni

MSB'de Atatürk'ü anma töreni
ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85'inci yılında Milli Savunma Bakanlığı'nda (MSB) düzenlenen törenle anıldı.  MSB'de, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla düzenlenen törene, Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci ile Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral İrfan Özsert ve Bakanlık personeli katıldı. Tören kapsamında, Atatürk'ün hatırası için saygı duruşunda bulunuldu, ardından da İstiklal Marşı okundu.  Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla yad ettiğini belirtti. Atatürk'ün, 1 asır önce Anadolu topraklarına gömülmeye çalışılan Türk milletinin önünde yeni bir ufuk açtığını aktaran Alpay, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutladığımız bugünlerde, önümüze çıkartılan her türlü zorluğa rağmen ülkemiz güçlenerek büyümeye devam etmektedir. Türk milleti olarak her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlikle geldik, gelmeye de devam edeceğiz" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
MSB'de Atatürk'ü anma töreni

ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85'inci yılında Milli Savunma Bakanlığı'nda (MSB) düzenlenen törenle anıldı. 
MSB'de, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla düzenlenen törene, Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci ile Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral İrfan Özsert ve Bakanlık personeli katıldı. Tören kapsamında, Atatürk'ün hatırası için saygı duruşunda bulunuldu, ardından da İstiklal Marşı okundu. 
Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla yad ettiğini belirtti. Atatürk'ün, 1 asır önce Anadolu topraklarına gömülmeye çalışılan Türk milletinin önünde yeni bir ufuk açtığını aktaran Alpay, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutladığımız bugünlerde, önümüze çıkartılan her türlü zorluğa rağmen ülkemiz güçlenerek büyümeye devam etmektedir. Türk milleti olarak her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlikle geldik, gelmeye de devam edeceğiz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.