Bucak’ta bin 200 fidan toprakla buluştu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.11.2023 - 13:53, Güncelleme: 11.11.2023 - 13:56
 

Bucak’ta bin 200 fidan toprakla buluştu

BURDUR' un Bucak ilçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes, 100’ncü yıl Cumhuriyet Ormanlarını kuruyoruz etkinliği kapsamında bin 200 fidan toprak ile buluştu.
Bucak’ta Sazak yolu üzerinde düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes, 100’ncü yıl Cumhuriyet Ormanlarını kuruyoruz etkinliğine Kaymakam Bayram Gale, Bucak Belediye Başkan vekili İsmail Baştaş, İlçe jandarma Komutanı Alperen Çatlı, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, bazı resmi kurumların amir ve müdürleri yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra konuşan Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, bu günkü düzenlenen törende bin 200 fidan toprak ile buluşacağını, ekim sezonu boyunca 700 dekar sahada 45 binin üzerinde fidanın toprakla buluşacağını söyledi. Konuşmalardan sonra Bucak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan sahalara protokol, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar fidan dikti.(DHA)
BURDUR' un Bucak ilçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes, 100’ncü yıl Cumhuriyet Ormanlarını kuruyoruz etkinliği kapsamında bin 200 fidan toprak ile buluştu.

Bucak’ta Sazak yolu üzerinde düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes, 100’ncü yıl Cumhuriyet Ormanlarını kuruyoruz etkinliğine Kaymakam Bayram Gale, Bucak Belediye Başkan vekili İsmail Baştaş, İlçe jandarma Komutanı Alperen Çatlı, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, bazı resmi kurumların amir ve müdürleri yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra konuşan Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, bu günkü düzenlenen törende bin 200 fidan toprak ile buluşacağını, ekim sezonu boyunca 700 dekar sahada 45 binin üzerinde fidanın toprakla buluşacağını söyledi.

Konuşmalardan sonra Bucak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan sahalara protokol, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar fidan dikti.(DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.