BUCAK BELEDİYESİNDEN SICAK DOKUNUŞ, ÖRNEK DAVRANIŞ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.12.2021 - 14:36, Güncelleme: 20.12.2021 - 14:36
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN SICAK DOKUNUŞ, ÖRNEK DAVRANIŞ

Bucak Belediyesi ilçe genelinde yaptığı budamalardan ve ömrünü tamamlamış ağaçların kesiminden elde ettiği atıkları ihtiyaç sahibi vatandaşlarının kullanımı için oduna dönüştürüyor. İhtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıyor.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ağaçların bakımına yönelik olarak yaptıkları çalışmanın sosyal amaçlı bir projeye dönüştüğünü söyledi. Bucak Belediyesi’nin sıcak eliyle tüm vatandaşlara dokunma gayretinde olduklarını belirten Başkan Ünal, “Bu bir yönüyle sosyal amaçlı bir geri dönüşüm projesi.  Budanan dalları ve ömrünü tamamlamış ağaçları değerlendirdiğimiz çalışma ile soğuk kış günlerinde çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin yakacak ihtiyacını da sağlıyoruz. Kısacası israftan uzak duruyor, her imkânı vatandaşlarımız için değerlendiriyoruz. Ağaç budama çalışmaları sırasında elde ettiğimiz odunları, yakacak haline getirerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz”dedi. Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol kenarlarında, park ve bahçelerde ve rekreasyon alanlarında bulunan kurumuş veya tehlike oluşturan ağaçları budayarak, çıkan dal ve yaprakları ayırıyor. İşlem sonrası ortaya çıkan atıklar kışlık yakacağa dönüştürülerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Odun yardımları kapılarına kadar gelen vatandaşlar da projeden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür ettiler.
Bucak Belediyesi ilçe genelinde yaptığı budamalardan ve ömrünü tamamlamış ağaçların kesiminden elde ettiği atıkları ihtiyaç sahibi vatandaşlarının kullanımı için oduna dönüştürüyor. İhtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ağaçların bakımına yönelik olarak yaptıkları çalışmanın sosyal amaçlı bir projeye dönüştüğünü söyledi. Bucak Belediyesi’nin sıcak eliyle tüm vatandaşlara dokunma gayretinde olduklarını belirten Başkan Ünal, “Bu bir yönüyle sosyal amaçlı bir geri dönüşüm projesi.  Budanan dalları ve ömrünü tamamlamış ağaçları değerlendirdiğimiz çalışma ile soğuk kış günlerinde çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin yakacak ihtiyacını da sağlıyoruz. Kısacası israftan uzak duruyor, her imkânı vatandaşlarımız için değerlendiriyoruz. Ağaç budama çalışmaları sırasında elde ettiğimiz odunları, yakacak haline getirerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz”dedi.

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol kenarlarında, park ve bahçelerde ve rekreasyon alanlarında bulunan kurumuş veya tehlike oluşturan ağaçları budayarak, çıkan dal ve yaprakları ayırıyor. İşlem sonrası ortaya çıkan atıklar kışlık yakacağa dönüştürülerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor.

Odun yardımları kapılarına kadar gelen vatandaşlar da projeden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.