Maküspor ilk galibiyetini aldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.11.2023 - 10:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 10:39
 

Maküspor ilk galibiyetini aldı

Maküspor ilk galibiyetini aldı
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Burdur Maküspor bu sezon ilk galibiyetini Sökespor'u 3-0 yenerek aldı. Burdur temsilcisi, Cem Sinan Aslan'ın istifasından sonra göreve gelen Murat Türker yönetiminde çıktığı ilk maçta rakibini rahat bir oyunla 3-0 yendi. Manisa bölgesinden Osman Can Açıklar, Emirhan Durmaz ve Furkan Çıraklar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Maküspor'un gollerini 50'nci dakikada Fatih, 75'inci dakikada Yasin ve 83'üncü dakikada Kaan attı. Sökespor, 53'üncü dakikada Gökhan Karataş'ın kırmızı kart görmesi nedeniyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Öte yandan Sökespor'dan Volkan sol arka tendonunun kopması, Yakup ise ikili mücadele sırasında kafasının yarılması sebebiyle ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Maküspor bu galibiyetle puanını 5'e çıkardı ve 8'inci sıraya yerleşti. Maküspor önümüzdeki hafta deplasmanda Irlıganlıspor ile karşılaşacak. (DHA) GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Maç seremonisi - Maçtan detay - Sakatlanan futbolcular - Ambulansa bindirilişleri - Maçtan detay - Ambulansın gidişi (FOTOĞRAFLI)
Maküspor ilk galibiyetini aldı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Burdur Maküspor bu sezon ilk galibiyetini Sökespor'u 3-0 yenerek aldı.
Burdur temsilcisi, Cem Sinan Aslan'ın istifasından sonra göreve gelen Murat Türker yönetiminde çıktığı ilk maçta rakibini rahat bir oyunla 3-0 yendi. Manisa bölgesinden Osman Can Açıklar, Emirhan Durmaz ve Furkan Çıraklar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Maküspor'un gollerini 50'nci dakikada Fatih, 75'inci dakikada Yasin ve 83'üncü dakikada Kaan attı. Sökespor, 53'üncü dakikada Gökhan Karataş'ın kırmızı kart görmesi nedeniyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Öte yandan Sökespor'dan Volkan sol arka tendonunun kopması, Yakup ise ikili mücadele sırasında kafasının yarılması sebebiyle ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Maküspor bu galibiyetle puanını 5'e çıkardı ve 8'inci sıraya yerleşti. Maküspor önümüzdeki hafta deplasmanda Irlıganlıspor ile karşılaşacak. (DHA)
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Maç seremonisi
- Maçtan detay
- Sakatlanan futbolcular
- Ambulansa bindirilişleri
- Maçtan detay
- Ambulansın gidişi
(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.