Traktörden düşen 7 yaşındaki Ahmet hayatını kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.11.2023 - 12:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 12:14
 

Traktörden düşen 7 yaşındaki Ahmet hayatını kaybetti

Traktörden düşen 7 yaşındaki Ahmet hayatını kaybetti
Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY'da, amcası Veli Dinç'in (44), kullandığı traktörden düşen Ahmet Yaşar Dinç (7), yaşamını yitirdi. Kaza, saat 09.30 sıralarında Yenikent beldesinde meydana geldi. Veli Dinç, eşi Güllü, yengesi Gülbahar ve yeğeni Ahmet Yaşar Dinç ile birlikte tarlaya gitmek için traktörle yola çıktı. Bu sırada traktörden düşen Ahmet Yaşar Dinç, yaralandı. Ailesi tarafından araçla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ahmet Yaşar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Oğlunun ölüm haberini alan Gülbahar Dinç sinir krizi geçirdi. Amca Veli Dinç ise jandarma tarafından gözaltına alındı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Traktörden düşen 7 yaşındaki Ahmet hayatını kaybetti

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY'da, amcası Veli Dinç'in (44), kullandığı traktörden düşen Ahmet Yaşar Dinç (7), yaşamını yitirdi.
Kaza, saat 09.30 sıralarında Yenikent beldesinde meydana geldi. Veli Dinç, eşi Güllü, yengesi Gülbahar ve yeğeni Ahmet Yaşar Dinç ile birlikte tarlaya gitmek için traktörle yola çıktı. Bu sırada traktörden düşen Ahmet Yaşar Dinç, yaralandı. Ailesi tarafından araçla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ahmet Yaşar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Oğlunun ölüm haberini alan Gülbahar Dinç sinir krizi geçirdi. Amca Veli Dinç ise jandarma tarafından gözaltına alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.