VALİ ÖKSÜZ'DEN TARIM ÇALISTAY RAPORUNA YAKIN TAKİP

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.11.2023 - 08:58, Güncelleme: 15.11.2023 - 08:58
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN TARIM ÇALISTAY RAPORUNA YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Türker Öksüz, 22 Ekim tarihinde yapılan Burdur Tarım ve Hayvancılık Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nın raporuyla ilgili kapsamlı sunum aldı.
Yapılan çalıştayların raporlarını yakından takip eden Vali Öksüz, bizzat ilgili kurum müdürlerinden yerinde sunum almaya devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiği ziyarette Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel'den Burdur Tarım ve Hayvancılığı'nın tüm yönleriyle ele alındığı çalıştayın sonuç raporuyla ilgili kapsamlı sunum alan Vali Öksüz, çalıştay sırasında ortaya konulan görüş önerilerin yanı sıra, ileriye yönelik belirlenen yol haritası, sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik dile getirilen hususları kapsayan raporu kapsamlı bir şekilde görme fırsatı buldu. Sunum sırasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yöneticileri hazır bulundu.
Burdur Valisi Türker Öksüz, 22 Ekim tarihinde yapılan Burdur Tarım ve Hayvancılık Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nın raporuyla ilgili kapsamlı sunum aldı.

Yapılan çalıştayların raporlarını yakından takip eden Vali Öksüz, bizzat ilgili kurum müdürlerinden yerinde sunum almaya devam ediyor.

Bugün gerçekleştirdiği ziyarette Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel'den Burdur Tarım ve Hayvancılığı'nın tüm yönleriyle ele alındığı çalıştayın sonuç raporuyla ilgili kapsamlı sunum alan Vali Öksüz, çalıştay sırasında ortaya konulan görüş önerilerin yanı sıra, ileriye yönelik belirlenen yol haritası, sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik dile getirilen hususları kapsayan raporu kapsamlı bir şekilde görme fırsatı buldu.

Sunum sırasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yöneticileri hazır bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.