Afyonkarahisar'da 1900 araç sorgulandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.11.2023 - 14:15, Güncelleme: 15.11.2023 - 14:15
 

Afyonkarahisar'da 1900 araç sorgulandı

Afyonkarahisar'da 1900 araç sorgulandı
  Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da polis ekipleri tarafından yapılan trafik kontrol denetiminde 1900 araç denetlenirken 142 kişiye ceza uygulandı.  Afyonkarahisar il genelinde polis ekipleri tarafından araç ve sürücülere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde 1900 araç ve motosiklet sürücüsünün Genel Bilgi Taraması (GBT) üzerinden ruhsat ve evrak kontrolleri yapıldı. Denetim sırasında 54 sürücüye hız sınırını aşmak, 30 sürücüye hatalı araç park etmek, 17 sürücüye muayenesiz araç kullanmak ve 41 sürücüye diğer trafik kurallarına uymamak olmak kapsamında toplamda 142 araç ve motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Afyonkarahisar'da 1900 araç sorgulandı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da polis ekipleri tarafından yapılan trafik kontrol denetiminde 1900 araç denetlenirken 142 kişiye ceza uygulandı. 
Afyonkarahisar il genelinde polis ekipleri tarafından araç ve sürücülere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde 1900 araç ve motosiklet sürücüsünün Genel Bilgi Taraması (GBT) üzerinden ruhsat ve evrak kontrolleri yapıldı. Denetim sırasında 54 sürücüye hız sınırını aşmak, 30 sürücüye hatalı araç park etmek, 17 sürücüye muayenesiz araç kullanmak ve 41 sürücüye diğer trafik kurallarına uymamak olmak kapsamında toplamda 142 araç ve motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.