VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN STK ZİYARETLERİ

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.11.2023 - 11:04, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:04
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN STK ZİYARETLERİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, STK ziyaretleri kapsamında İlim Yayma Cemiyeti ve İnsanı Yardım Derneği'ne (İHH) ziyaretlerde bulundu.
Yoğun bir tempoda programlarına devam eden Vali Öksüz, katıldığı toplantılar, kurum çalışmaları ile ilgili yerinde aldığı brifingler, randevu kabulleri, muhtar görüşmeleri, kurum, ilçe, oda, osb ziyaretleri ile Burdur'u her alanda yakından tanımaya devam ediyor.   Bu kapsamda Çarşamba günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde İlim Yayma Cemiyeti ve İHH'ya ziyarette bulundu.   Ziyaretine İlim Yayma Cemiyeti ile başlayan Vali Öksüz, Burdur Şube Başkanı Halil Çiçek ve yönetiminden yürüttükleri hizmetler ve faaliyetler ile bünyelerinde bulunan yurtların kapasite durumu ve doluluk oranları ile ilgili bilgiler aldı.   Vali Türker Öksüz progrslamının devamında İnsani Yardım Derneği (İHH) Burdur Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.   Ziyareti sırasında Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya ve yönetiminden yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Öksüz, özellikle Filistin halkı için yapılan yardım çalışmaları başta olmak üzere, tüm zor zamanlarda afetlerde ve yardım konularında gösterdikleri özverili çalışmaları dolayısıyla İHH'ya teşekkür etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, STK ziyaretleri kapsamında İlim Yayma Cemiyeti ve İnsanı Yardım Derneği'ne (İHH) ziyaretlerde bulundu.

Yoğun bir tempoda programlarına devam eden Vali Öksüz, katıldığı toplantılar, kurum çalışmaları ile ilgili yerinde aldığı brifingler, randevu kabulleri, muhtar görüşmeleri, kurum, ilçe, oda, osb ziyaretleri ile Burdur'u her alanda yakından tanımaya devam ediyor.

 

Bu kapsamda Çarşamba günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde İlim Yayma Cemiyeti ve İHH'ya ziyarette bulundu.

 

Ziyaretine İlim Yayma Cemiyeti ile başlayan Vali Öksüz, Burdur Şube Başkanı Halil Çiçek ve yönetiminden yürüttükleri hizmetler ve faaliyetler ile bünyelerinde bulunan yurtların kapasite durumu ve doluluk oranları ile ilgili bilgiler aldı.

 

Vali Türker Öksüz progrslamının devamında İnsani Yardım Derneği (İHH) Burdur Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

 

Ziyareti sırasında Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya ve yönetiminden yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Öksüz, özellikle Filistin halkı için yapılan yardım çalışmaları başta olmak üzere, tüm zor zamanlarda afetlerde ve yardım konularında gösterdikleri özverili çalışmaları dolayısıyla İHH'ya teşekkür etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.