Otoyolda işçi servisi ile taksi çarpıştı: 13 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.11.2023 - 11:17, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:17
 

Otoyolda işçi servisi ile taksi çarpıştı: 13 yaralı

Otoyolda işçi servisi ile taksi çarpıştı: 13 yaralı
Dinçer AKBİR/GEBZE(Kocaeli),(DHA)-KOCAELİ'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda işçi servis minibüsü ile taksinin çarpıştığı kazada 13 kişi, yaralandı. Kaza, saat 08.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Gebze ilçesi geçişindeki Liman Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara istikametinden Dilovası Organize Sanayi Bölgesi yol ayrımına giren A.Y. idaresindeki 34 LIU 113 plakalı işçi servis minibüsü ile H.E idaresindeki 62 T 0045 plakalı taksi çarpıştı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Kazada taksideki 4 kişi ile minibüsteki 9 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastanelere götürüldü. Bir süre bölgede araç yoğunluğu oluşurken, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otoyolda işçi servisi ile taksi çarpıştı: 13 yaralı

Dinçer AKBİR/GEBZE(Kocaeli),(DHA)-KOCAELİ'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda işçi servis minibüsü ile taksinin çarpıştığı kazada 13 kişi, yaralandı.
Kaza, saat 08.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Gebze ilçesi geçişindeki Liman Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara istikametinden Dilovası Organize Sanayi Bölgesi yol ayrımına giren A.Y. idaresindeki 34 LIU 113 plakalı işçi servis minibüsü ile H.E idaresindeki 62 T 0045 plakalı taksi çarpıştı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Kazada taksideki 4 kişi ile minibüsteki 9 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastanelere götürüldü. Bir süre bölgede araç yoğunluğu oluşurken, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.