Antalya'da yarın fırtına bekleniyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.11.2023 - 15:57, Güncelleme: 17.11.2023 - 15:57
 

Antalya'da yarın fırtına bekleniyor

Antalya'da yarın fırtına bekleniyor
  ANTALYA (DHA) - ANTALYA'da meteoroloji, yarın sabah fırtına beklendiğini, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli olunmsasını istedi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, yarın saat 11.00'den itibaren rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına şeklinde etmesinin beklendiği kaydedildi. Fırtınanın saatteki hızının 110 kilometreye kadar çıkabileceği belirtilen uyarıda, ulaşımdaki aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli olunmsası istedi. Fırtınanın etkisini ertesi sabah 03.00'te yitirmesi bekleniyor.  
Antalya'da yarın fırtına bekleniyor

 

ANTALYA (DHA) - ANTALYA'da meteoroloji, yarın sabah fırtına beklendiğini, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli olunmsasını istedi.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, yarın saat 11.00'den itibaren rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına şeklinde etmesinin beklendiği kaydedildi. Fırtınanın saatteki hızının 110 kilometreye kadar çıkabileceği belirtilen uyarıda, ulaşımdaki aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli olunmsası istedi.
Fırtınanın etkisini ertesi sabah 03.00'te yitirmesi bekleniyor.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.