BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLH ÜNAL CANLI YAYINDA ÇIKLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.11.2023 - 23:13, Güncelleme: 18.11.2023 - 01:13
 

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLH ÜNAL CANLI YAYINDA ÇIKLADI

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kanal 15 Televizyonunda yaptığı bir programda tekrar aday olduğunu açıkladı.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bilal Karasakal ve Kürşat Tuncel’in katıldığı Burdur’un nabzı programında  canlı yayında sorulan "Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olacak mısınız?" sorusuna net bir şekilde cevap verdi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal " Aday adayıyım, Bucak için hizmet etmekten mutluyum, halkımızda takdir ederse canla başka çalışmaya devam edeceğim ve yeniden aday adayıyım" dei. Başkan Ünal yapılan canlı yayında, tüm soruları cevaplarken, Bucak ilçesine yaptıkları yatırımları ve çalışmaları aktardı.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kanal 15 Televizyonunda yaptığı bir programda tekrar aday olduğunu açıkladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bilal Karasakal ve Kürşat Tuncel’in katıldığı Burdur’un nabzı programında  canlı yayında sorulan "Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olacak mısınız?" sorusuna net bir şekilde cevap verdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal " Aday adayıyım, Bucak için hizmet etmekten mutluyum, halkımızda takdir ederse canla başka çalışmaya devam edeceğim ve yeniden aday adayıyım" dei.

Başkan Ünal yapılan canlı yayında, tüm soruları cevaplarken, Bucak ilçesine yaptıkları yatırımları ve çalışmaları aktardı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.