Düzce’de kar, yağmur ve fırtına

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.11.2023 - 18:39, Güncelleme: 19.11.2023 - 18:39
 

Düzce’de kar, yağmur ve fırtına

Düzce’de kar, yağmur ve fırtına
Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)-DÜZCE'de yağmur, fırtına ve kar yağışı etkili oldu. Kent merkezinde ağaçlar devrilirken, Gümüşova'da dereler taştı. D-100 kara yolunun bir bölümü, su ile kaplandı. Kentte sabah saatlerinden itibaren kar yağışı, yağmur ve fırtına etkisini gösterdi. Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken, bazı noktalarda kar kalınlığı 35-40 santimetreye yükseldi. Akçakoca ilçesinde de sağanak ve fırtına etkili oldu. Sahil kesiminde dalga boyu 5 metreye kadar yükseldi. Kent merkezinde de fırtına nedeniyle ağaçlar yerinden sökülüp, devrildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Gümüşova ilçesi Çaybükü köyü mevkisinde dereler taştı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Su, D-100 kara yoluna kadar ulaştı. Bu nedenle D-100'ün 1 kilometrelik kısmı, İstanbul istikametine tek şeritten verilmeye başlandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Düzce’de kar, yağmur ve fırtına

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)-DÜZCE'de yağmur, fırtına ve kar yağışı etkili oldu. Kent merkezinde ağaçlar devrilirken, Gümüşova'da dereler taştı. D-100 kara yolunun bir bölümü, su ile kaplandı.
Kentte sabah saatlerinden itibaren kar yağışı, yağmur ve fırtına etkisini gösterdi. Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken, bazı noktalarda kar kalınlığı 35-40 santimetreye yükseldi. Akçakoca ilçesinde de sağanak ve fırtına etkili oldu. Sahil kesiminde dalga boyu 5 metreye kadar yükseldi. Kent merkezinde de fırtına nedeniyle ağaçlar yerinden sökülüp, devrildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Gümüşova ilçesi Çaybükü köyü mevkisinde dereler taştı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Su, D-100 kara yoluna kadar ulaştı. Bu nedenle D-100'ün 1 kilometrelik kısmı, İstanbul istikametine tek şeritten verilmeye başlandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.