Isparta fırsat tepti 

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.11.2023 - 09:57, Güncelleme: 20.11.2023 - 09:57
 

Isparta fırsat tepti 

Isparta fırsat tepti 
Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Isparta 32 Spor kendi saha ve seyircisi önünde 12. sırada yer alan Etimesgut Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile soğuk havaya rağmen 5 bin dolayında taraftar izledi. Hem Türkiye Ziraat Kupası hem ligde başarılı sonuçlar alan Isparta 32 Spor liderlik koltuğuna oturmak için çıktığı karşılaşmada beklenenden kötü bir futbol sergiledi. Her 2 takım da müsabaka boyunca etkili bir atak geliştiremedi. Nadir gelişen Isparta 32 Spor ataklarını da kaleci Ramazan Köse önledi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda da takımlar orta saha mücadelesinden öteye gidemedi. Maçın son çeyreğine girildiğinde 78. dakikada ani gelişen Etimesgut Belediyespor atağında sağ kanattan yapılan ortada defansın gerisinde kendisini unutturan Mehmet Sıddık yerden plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 0-1. Maç konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Isparta fırsat tepti 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Isparta 32 Spor kendi saha ve seyircisi önünde 12. sırada yer alan Etimesgut Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.
Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile soğuk havaya rağmen 5 bin dolayında taraftar izledi. Hem Türkiye Ziraat Kupası hem ligde başarılı sonuçlar alan Isparta 32 Spor liderlik koltuğuna oturmak için çıktığı karşılaşmada beklenenden kötü bir futbol sergiledi. Her 2 takım da müsabaka boyunca etkili bir atak geliştiremedi. Nadir gelişen Isparta 32 Spor ataklarını da kaleci Ramazan Köse önledi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda da takımlar orta saha mücadelesinden öteye gidemedi. Maçın son çeyreğine girildiğinde 78. dakikada ani gelişen Etimesgut Belediyespor atağında sağ kanattan yapılan ortada defansın gerisinde kendisini unutturan Mehmet Sıddık yerden plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 0-1. Maç konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.