MSB: 1 asker şehit oldu, 10 terörist etkisiz hale getirildi (3)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.11.2023 - 21:53, Güncelleme: 20.11.2023 - 21:53
 

MSB: 1 asker şehit oldu, 10 terörist etkisiz hale getirildi (3)

MSB: 1 asker şehit oldu, 10 terörist etkisiz hale getirildi (3)
ETKİSİZ HALE GETİRİLEN PKK'LI TERÖRİST SAYISI 10'A YÜKSELDİ Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'yi şehit eden PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 5 teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı. Böylelikle bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’yi şehit eden PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor. Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a yükseldi. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." (DHA) ANKARA, (DHA)
MSB: 1 asker şehit oldu, 10 terörist etkisiz hale getirildi (3)

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN PKK'LI TERÖRİST SAYISI 10'A YÜKSELDİ
Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'yi şehit eden PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 5 teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı. Böylelikle bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
"Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’yi şehit eden PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor. Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a yükseldi. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." (DHA)

ANKARA, (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.