Takip sırasında otomobiliyle polis aracına çarpan ehliyetsiz sürücüye 41 bin lira ceza

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.11.2023 - 14:52, Güncelleme: 21.11.2023 - 14:52
 

Takip sırasında otomobiliyle polis aracına çarpan ehliyetsiz sürücüye 41 bin lira ceza

Takip sırasında otomobiliyle polis aracına çarpan ehliyetsiz sürücüye 41 bin lira ceza
Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)- KÜTAHYA’da ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü Y.Ş. (42), takip sırasında otomobille polis ekibinin aracına çarptı. Kazada bir polis memuru hafif yaralanırken, gözaltına alınan, 32 suçtan kaydı olan Y.Ş.’ye 41 bin 787 lira ceza kesildi. Maltepe Mahallesi’nde gece yarısı uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine 43 AEY 919 plakalı otomobilin sürücüsü Y.Ş.’ye ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak ihtara uymayan sürücü yoluna devam etti. Ekipler, durumu telsizden anons edince bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Otomobil, takip sırasında yaklaşık 15 dakika sonra polis aracına çarpınca yakalandı. Kazada, bir polis memuru hafif yaralandı. 32 SUÇ KAYDI VAR Gözaltına alınan Y,.Ş.’nin yapılan kontrollerinde gasp, kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık ve tehdit gibi suçların da olduğu 32 ayrı kaydının olduğu, güveni kötüye kullanma suçundan da arandığı tespit edildi. Polis merkezine götürülen Y.Ş.’ye, ‘Ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘Dur ihtarına uymamak’, ‘Drift atmak’, ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ ve ‘Tehlikeli şekilde şerit değiştirmek’ suçlardan toplam 41 bin 787 lira ceza kesildi. Araç ise trafikten menedilerek otoparka çekildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Takip sırasında otomobiliyle polis aracına çarpan ehliyetsiz sürücüye 41 bin lira ceza

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)- KÜTAHYA’da ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü Y.Ş. (42), takip sırasında otomobille polis ekibinin aracına çarptı. Kazada bir polis memuru hafif yaralanırken, gözaltına alınan, 32 suçtan kaydı olan Y.Ş.’ye 41 bin 787 lira ceza kesildi.
Maltepe Mahallesi’nde gece yarısı uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine 43 AEY 919 plakalı otomobilin sürücüsü Y.Ş.’ye ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak ihtara uymayan sürücü yoluna devam etti. Ekipler, durumu telsizden anons edince bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Otomobil, takip sırasında yaklaşık 15 dakika sonra polis aracına çarpınca yakalandı. Kazada, bir polis memuru hafif yaralandı.
32 SUÇ KAYDI VAR
Gözaltına alınan Y,.Ş.’nin yapılan kontrollerinde gasp, kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık ve tehdit gibi suçların da olduğu 32 ayrı kaydının olduğu, güveni kötüye kullanma suçundan da arandığı tespit edildi.
Polis merkezine götürülen Y.Ş.’ye, ‘Ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘Dur ihtarına uymamak’, ‘Drift atmak’, ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ ve ‘Tehlikeli şekilde şerit değiştirmek’ suçlardan toplam 41 bin 787 lira ceza kesildi. Araç ise trafikten menedilerek otoparka çekildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.